User Tag List

Sayfa 135/1195 İlkİlk ... 35851251331341351361371451852356351135 ... SonSon
22691 sonuçtan 2.547 ile 2.565 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayir ona hic bakmiyorum kalan menzile falan, isik yaninca --- oluyor zaten biseye yaramiyor 1 numarali ekrandaki tuketimi sifirliyorum ben hep, 2 numarayi hic sifirlamayayim dedim ama 9999'da kaldi, bakalim ortalama hesaplamaya devam edecek mi diye yine resetlemedim, takipteyim..

1 numarali ekrandaki ortalamayi, depo fullemeler arasinda kendim yaptigim hesaplarla kiyasladigimda, miktara gore 0.5-1 litre arasi az gosterdigini gordum.. ortalama dustukce fark aciliyor mesela uzun yolda 6.7 gosterdi ama fulledim baktim 7.6 yakmis, gunluk seri kullanimda 8.5 gosterirken fulleyip hesapladm 9.2 cikti..
    tamam dostum şu an demek istediğini çok iyi anladım. ancak bende ışık yanınca direk -- çıkmıyor, 30km az menzilde -- çıkıyor.ışık yandıktan sonra çok sakin kullanımda 80-100km daha gidiyorum. bende hep 1 numarayı sıfırlıyorum. hem 1 hem 2de 9999 yerine bende ---- çıkıyor.ben menzil girmedim. depo fulleme olayını deneyim dostum kafama taktım gece gece
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım aracda stok cam tavan alarm v.s hepsi var 10 lt altına dusemedım henuz karma kullanımda
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Sanırım Türkçe içerikli tek düzgün 207 RC konusu bu. Merhaba Herkese.. İsmim Deniz..

Aracım stock ve full+full olduğundan kilo olarak ta en ağırı sanırım
    hosgeldiniz sizi burda görmek mutluluk verici selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin dostum aramıza, ağırlık olarak cam tavan,alarm+süper kilitleme ve jbl ses sistemi var sanırım sizde. bence maksimum 70kg ağırsınızdır bizim rc lerden...
    Hoşbulduk Evet, hepsi var.. Cam tavan haricindekiler ağırlık olarak önemsiz gibi duruyor ancak şu ana hat kablo döşemesi ve yan tesisatı bu alarm+skilit,jbl,bt filan bunlardan ötürü komple değişik oluyor o da ağırlık yapıyor. Bir de cam tavan ***** aerodinamide olumsuz etken. Saca göre daha çok sürtünüyor.

Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hosgeldiniz sizi burda görmek mutluluk verici selamlar
    Hoşbulduk, Özay Bey, teşekkür ederim. Bu arada Peugeot WIP USB+Apple i Series Box çıkardı bir tane deneme amaçlı getirttim 1-2 güne bağlayacağım; sonucu yazacağım aynı şekilde WIP Bluetooth ve 3g WiFi kitleri de çıkaracaklarmış. Siz en son bu kitlerle ilgileniyordunuz diye hatırlıyorum, ön bilgi vereyim istedim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk Evet, hepsi var.. Cam tavan haricindekiler ağırlık olarak önemsiz gibi duruyor ancak şu ana hat kablo döşemesi ve yan tesisatı bu alarm+skilit,jbl,bt filan bunlardan ötürü komple değişik oluyor o da ağırlık yapıyor. Bir de cam tavan ***** aerodinamide olumsuz etken. Saca göre daha çok sürtünüyor.

Hoşbulduk, Özay Bey, teşekkür ederim. Bu arada Peugeot WIP USB+Apple i Series Box çıkardı bir tane deneme amaçlı getirttim 1-2 güne bağlayacağım; sonucu yazacağım aynı şekilde WIP Bluetooth ve 3g WiFi kitleri de çıkaracaklarmış. Siz en son bu kitlerle ilgileniyordunuz diye hatırlıyorum, ön bilgi vereyim istedim .
    aldım taktım eskıttım bıle nerdeyse kıtlerı ilgine tesekkur ederim hatta parrot bluetoth tr dağıtıcısıyla baya bi tartısdım kit araca tam uyum sağlamadı sanırım işe yaradı parrot bizim araclara (jbl donanım olanlar özel ) parca cıkartı ama halen parrot en ıyısı ona yogunlasın derim oem uretimide parrot yaptırıyorlar zaten bu arada en önemli etken bu tur ürünlerde ulasılabilir fiyat olması sanırım rakamlar yuksek olur ayrıca usb box diye magnetimarelliye yaptırdığı bi ürün vardı peugeotun ıpod ıcın bu daha farklı bi ürün mü selamlar

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19-Deniz İRDE Yaş : ...İzmir2009 RC K.Balığı Gri Nick:Naman

Deniz arkadaşıma tekrar hoşgeldin diyorum...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar fabrika şehir içi 9,9 diyor bunun altını iddaa etmemek lazım..Ha sakin kullanımda motor hacmi düşük olduğu için turboyu doldurmadan kullanırsanız 8-8,5 görülebiliyor..

Ama amaç ekonomi ise dizel alın bence..Amaç sakinde az yaksın basınca gitsin se RC doğru araç...2008-2009 bu fiyata bu donanımda 2000 TL ye 215 Hp 325 Nm olan araç varsa hep birlikte satalım ondan alalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19-Deniz İRDE Yaş : ...İzmir2009 RC K.Balığı Gri Nick:Naman

Deniz arkadaşıma tekrar hoşgeldin diyorum...
    deniz arkadaşımız hoşgelmiş.sanırım izmir peugeot bayi ile alakalısınız.aracınızıda özel sipariş yapıp getirttiniz.rc güzel araçtır.modlamayı düşünütosanız antalyalogy arkadaşımız bu konuyla baya haşır neşir.zaten konuyu baştan sona okursanız araca neler yapılabileceğini görmüş olursunuz.keyifli forumlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar fabrika şehir içi 9,9 diyor bunun altını iddaa etmemek lazım..Ha sakin kullanımda motor hacmi düşük olduğu için turboyu doldurmadan kullanırsanız 8-8,5 görülebiliyor..

Ama amaç ekonomi ise dizel alın bence..Amaç sakinde az yaksın basınca gitsin se RC doğru araç...2008-2009 bu fiyata bu donanımda 2000 TL ye 215 Hp 325 Nm olan araç varsa hep birlikte satalım ondan alalım...
    kanki bi rc'miz olsun birde 207 dynamic 90 hdi miz olsun

görüşemiyoz.bi ara organize olalım starbucs,shakespeare falan yapalım.olama mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dogru söze ne denir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanki bi rc'miz olsun birde 207 dynamic 90 hdi miz olsun

görüşemiyoz.bi ara organize olalım starbucs,shakespeare falan yapalım.olama mı?

Pazara yazdım seni...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazara yazdım seni...
    oki kanka hertürlüüü

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynen öyle kanka..tek cvp katılıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satıldı ...Hayırlı olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28 bin mi?!?!? arabanın piyasasanın ...na koydular iyice diyesim geldi yani !!! Ayıptır ama, 206 fiyatına versinler bari....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada RC'nin lastikler yani Bridgestone Potenza RE050A ilk başlarda yine fena değildi ama araba 25bine geldi lastikler iyice sertleşti, patinaja hemen hemen hiç düşürmememe rağmen eridi bitti, kesinlikle Pirelli'ye geçeceğim çok yakında, 215/45/17 alıcam ayrıca, birazcık yumuşar en azından...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    28 bin mi?!?!? arabanın piyasasanın ...na koydular iyice diyesim geldi yani !!! Ayıptır ama, 206 fiyatına versinler bari....
    Çok sıkışırsan sende satarsın piyasanın bayağı altına yargılamamak lazım bence. Yabancıya gitmesin diye buraya yazdım..satılıklarda konusu yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada RC'nin lastikler yani Bridgestone Potenza RE050A ilk başlarda yine fena değildi ama araba 25bine geldi lastikler iyice sertleşti, patinaja hemen hemen hiç düşürmememe rağmen eridi bitti, kesinlikle Pirelli'ye geçeceğim çok yakında, 215/45/17 alıcam ayrıca, birazcık yumuşar en azından...
    lastikleri 215 yaptınmı jantlar dar kalıyo,lastik yanakları çok etli görünüyo.yinede sen bilirsin

siyah olan rc fena araç değil.bu arada 215 45 17 lastikler var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lem ben bu işi biliyorum ya ahahahha...

Kafalıktaki yeri kırmızı yapacak yer arıyordum citroen aynı yeri düşünmüş bir de bilenler biliyor o turuncu dikişleri de kendim kumaş kalemi le kırmızı yapmıştım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)