31.500 kardesım
bende ole dusunuodmda Rc izmirdeki hic bir bayının elınde olmadı için öyle bi indırım yapmadılar bu arac ellerınde oldug ıcın 34500 31500 dustuler o yuzden direk sportium sımdılık gotursun bı sure hevesımı alayım sonra degıstırırım nasıpse
Alıntı:
RC'ON´isimli üyeden Alıntı
bence eksoz yaptıktan sonra %10 bile getirisi olacaksa eğer;yazılım yaptırılabilir...ama gelecek beygirlerin bilincinde olup;fazla bir beklentiye girmeden olmalı bu...yoksa dediğine katılıyorum; fiyat/maliyet oranına bakacak olursak,biraz heves kırıcı gibi...
kesinlikle katılıyorum aracın önce daino sonucunu al bak bakalım sadece eksoz ne verecek çünki bazı araçlar eksozla bile güç kaybedebiliyor,eksozu aç tekrar daino sonrası atacagın yazılım takribi 14/19 gibi bir güç olacak tavsiyelere önem verirsen zararlı çıkmazsın
Techturkey.com Post 4424
ok. ama bunlara dikkat et...![]()
Aldım servisten arabayı.. sorun yok.. bayadır erteliyordum. rahatladım.. birazdan çıkıp gazlamayı planlıyorumbu arada ankara caddesine çıktım sanayinin oradan ( izmiri bilenler anlamışlardır neresi olduğunu) 3. vitesin sonuna doğru kesti patinajı
ilginç sadece kulak değişti..
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
evet aynen grip çok az.. ama tabi her zaman kullandığım yol olması ve her zaman böyle olmaması açısından ilginç geldi... hava ile alakalı sanırım 4-5 aydır 20-22 derecelerde kullanmamıştım. chip li haliyle ilk kez bu havada kullandım....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)