Bence Forge'unki iyi ses vermiyor.
Montajı sağlam olduktan sonra pek sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum.
Bence Forge'unki iyi ses vermiyor.
Montajı sağlam olduktan sonra pek sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum.
isteyen varsa hks blow of bende var 207 lere göre parçasi ile. Gidip boru yaptirmayin. 100 kagit boşuna vermeyin. :-) isteyen Pm atsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29104290/detay
bronz baskı balata yaptırmak isteyen arkadaşlar ilanımdaki baskı-balatayı alıp revize edebilirler
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şöyle anlatayım. Yetkili servisiyim izmirde.. Bu Interface leri bana sağolsunlar tanesi 700€'dan vermek istiyorlar. Buna çevre kabloları dahil, yazılım ve laptop hariç.
Yazılım sorun değil, zaten uzmanlığım bu konu üzerine. Çin'den ebay üzerinden 2-3 tane clone getirmiştim zamanında(ürünün kasası vb. aynı içindeki eeprom bir başka orjinalinin kopyası, eepromun üstündekiyle kasanın üstündeki seri no lar tutmuyor).. 2-3 sene evveline kadar güzeldik, fakat full-CAN araçlar gelince elimizde patladılar..
Çindekileri sanırım 200 $ dan filan satıyorlar yazılım dahil..
Ben full-CAN(207,308,206+, bipper, partner tepee, vb. hatta 508) araçları okuyabilecek Interface bulmak ve ucuza mal etmek istiyorum. EN AZ 2 tane ihtiyacım var şu an.
Anladım.Evet Çinden gelen mallarda dediginiz problem var birkac tanede biz satmıs idik sonra hepsi geri gelditanesı 700 Euro ise bence fena degil fiyat yazılım işini ben hallederim derseniz bildiginiz gibi çeşitli sifreler istiyor pp2000.O fiyattan daha ucuza mal etmeniz bana göre cok zor.Cunku zamanı vaktında biz 2000 küsür euro para vermıstık kargo gümrük vsvs..Zaten bipper icin ayrı bir apart mevcut cinliler bunuda vermiyorlar.ama yaptılar ayrı satıyorlar
Bence 700 euro güzel fiyat.Ama cinlilerin satıkklarında yazılım yok interface geliyor sadece burda kuruluma ücret alınıyor.
DynoDynamics in Ecutuned
700€ iyi mi? uff yandık
Yazılım bende orjinal olduğu için ve abonesi olduğum için ondan direk klonlayabiliyorum. Hoş, şifre oluşturucusu da mevcut![]()
Güncel BSI ile şu yeni kasa 207'lerde standart olan tek dokunuşla 3 kere yanan Sağ/sol sinyal özelliği eklenmiş.
güncel BSI derken güncel yazılımlamı bu özellik aktif halemi geliyor yahutta yeni nesil BSI de mi bu özellik mevcut ?
bir de en güncel yazılım versiyonu nedir yada ne zaman çıkmıştır
en son 2008 ağustosta yazılım güncellenmesi yapılmıştı aracıma geçtiğimiz ekim ayında sorduğumda en günceli aracınızda mevcut dediler fakat bana pek inandırıcı gelmedi
çünkü üstünden 2 sene geçti ve yeni bir yazılım çıkmamışmıdırki?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)