User Tag List

Sayfa 281/1195 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.321 ile 5.339 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bence ESP de bile çıkarır..
    esp de ne gibi bir sorun çıkarır onu anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben -30mm eibach aldım. c2-c3 yazıyor. ama 207 de -50mm mi düşürüyor bunlar? bilgisi olan varmı? vaktim olmadı taktıramadım. ssp de sorun çıkarırmı yay takınca acaba?
    eibach' ın bizim araçlar için olan modeli var; sonuç olarak adamlar belli kriterlere göre üretim yapıyorlar; yaylarınızı uygun olan model ile değiştirmenizi öneririm...

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esp de ne gibi bir sorun çıkarır onu anlamadım
    Şaşırıyor bazen de sensör hataları oluşup ABS ile birlikte kendini devre dışı bırakabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakat bir durum o zaman

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    silindir 2 üzerinde yanma teklemeleri.
    arka oksijen sondası sinyal arızası.
    arızaları yasayanlar ve çözümleri?
    1.aralıklı arıza diyor
    2.sürekli arıza

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eibach' ın bizim araçlar için olan modeli var; sonuç olarak adamlar belli kriterlere göre üretim yapıyorlar; yaylarınızı uygun olan model ile değiştirmenizi öneririm...
    207 rc için eibach'ın modelini hiç görmedim kodu falan varmıdır acaba? ayrıca c2-c3-207 nin bütün yayları için tek üretim var diye biliyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bence ESP de bile çıkarır..
    haklisiniz olabilir ben 5bin km'den 21 bin km'ye kadar eibach 5'lik c2 yayiyla kullandim hic sorun olmadi, ESP bir cok kez hayatimi kurtardi da diyebilirim

GT'de 50 kmh'den sonra ESP'nin kapatilamamasi burada bir istisna teskil etmez sanirim, olasi bir ariza durumundan bahsediyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 rc için eibach'ın modelini hiç görmedim kodu falan varmıdır acaba? ayrıca c2-c3-207 nin bütün yayları için tek üretim var diye biliyorum
    benimde aracımda 207 için eibach prokit var almadan önce eibach almanyaya mail atmıştım
    RC de kullanılabilirmi diye rahatlıklı kullanabilirsiniz dendi

E10-70-010-01-22 kodlu olan prokit aracımda mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 sac jant bizim arabalara olurmu?

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sac denemedm ama 16 307janti uyuyor. gt kaliperleri sorun cikarmaz bence. 15ide dene uyabilir
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklisiniz olabilir ben 5bin km'den 21 bin km'ye kadar eibach 5'lik c2 yayiyla kullandim hic sorun olmadi, ESP bir cok kez hayatimi kurtardi da diyebilirim

GT'de 50 kmh'den sonra ESP'nin kapatilamamasi burada bir istisna teskil etmez sanirim, olasi bir ariza durumundan bahsediyoruz
    Aslında kapalıymış gibi gözükse de açık o Biraz tolerans bırakıyor sadece kar kullanımı için *****..
    Bu yay mevzunda bnm gördüğüm yaylılarda kitlilerde hep minör esp sensör hataları oluşurdu hangi tekerlerde uygulama yapılmışsa.. Minör olduklarından ötürü lamba yakmıyor. Çünkü ölçülen değerler olması gereken referanslara yine yakın. Ama sonuçta ESP o değerlere göre hareket ettiğinden(tabi direksiyonun açısı, pedalların durumu vb. noktalara da bakıyor) erken veya geç devreye girdiği oluyor. Belli senaryolarda da bu kadar verinin normalden farklı olduğunu gördüğünde sensörlerde uyumsuzluk olduğunu düşünüp yakıveriyor lambayı.. yaktığında da kendini kapatıyor.. ABS de ESP'ye bağlı olduğundan o da iptal oluyor. Ben de bir keresinde amortisör patlattıydım. Onda da olmuştu. RC değildi tabi bu

Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 jantı(bir çoğunu) RC'de engelleyen diskler.. Ama GT'deki fren tesisatına sahip 16 jantlı 207 var.. Gerçi hiçbiri sac değildi hatırladığım kadarıyla..

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak ettiğim yayla (araba yuklu olsa nasıl olur??) ıle esp nin alakası.. amortisor stroku ıle ılgılı bir sensor mu var?? slow bump fast bump rebound vs. ölçebiliyor mu?? ıkısınede hayır. esp lastiklerdeki turu sayar diğer inputlara gore (direksiyon fren gaz gibi değerleri de ölçerek) gerekli müdaheleyi yapar. Yay takınca lastiklerin tur sayıları değişiyor mu? ona da hayır. arabanın dinamiği nasıl olur onu tartışalım ama esp ile işi yok. Ben yakında (1 hafta) koni artı eibach pro kit takıcam. Taktıktan sonra izlenimlerimi anlatırım. deniz senlede bir test ederiz müsait olunca..

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belkı su an yazılanların dısında olucak ama aracımın turbosunu buyutmek ıstıyorum turbomun herhangı bır sorunu yoktur amac daha fazla hp almak ıstıyorum aklımda olanlar

buyuk ve kalıtelı bı turbo ( marka model yardım edersenız sewınırım )
    ıntercollerı buyutmek (lıtre ve olculer yardımı )
    komple eksoz down pıpe sona guzel bı son susturucu (ıskender yada sebo )
    komple fıltre home made hks yada aem
    en sona guzel bı yazılım yazılımı cok guwendıgım ve sewdıgım bı abım yapıcak onda sıkıntı yok

sızlerınde yardımını beklıyorum su an arastırma asamasındayım tahmını fıyatlar ve gucu arastırıyorum butceme uydugu kadarıyla yaomayı dusunuyom tesekkurler
    yardımları ve katkıları beklıyom
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belkı su an yazılanların dısında olucak ama aracımın turbosunu buyutmek ıstıyorum turbomun herhangı bır sorunu yoktur amac daha fazla hp almak ıstıyorum aklımda olanlar

en sona guzel bı yazılım yazılımı cok guwendıgım ve sewdıgım bı abım yapıcak onda sıkıntı yok

sızlerınde yardımını beklıyorum su an arastırma asamasındayım tahmını fıyatlar ve gucu arastırıyorum butceme uydugu kadarıyla yaomayı dusunuyom tesekkurler

Merakla takip edicem

trendseref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esp de sorunda çıksa abs dewre dışındada kalsa amortisörlerde patlasa takozlarda çıksa ölümüne basıklık dyp basıcam küllüm galiba..herkeze tşk.yine)arazi arçlarına inat..
    eski bir dost...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kanka fiyatıda düşürmüşsün dedim kesin satıcak ama şimdide büyük turbo diyosun yapp yapp bizi delirt ilgiyle takip ediyorum bu arada katalitik iptal 60lık düz boru sonada hks wasgate midir nedir inan gerek yok bu halde çatara patara geziyorum

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılırsa satılır kanka dusurmemın sebebı bı arac buldum satılık degıl ama parada anlastık arkadasımla o yuzden bır an once satılırsa yıne turbo deısık bı seye bınmek ıstıyorum o yuzden o fıyat acılıyetı war dıye

sımdılık bunları dusunuyorum yawas yawas yapmayı hıc bı zaman ıstemem eger olursa hepsı bırden olur parcaları ewde toplayıp o sekılde yaparım elımde honda d serısı turbo kıtım war ondakı parcalardan bı kacı ısımı goruyo aslında ama derlı toplu bı sey olsun ıstıyorum bu da bıraz zaman alır satılırsa kısmet derız dıgerını yuklerız ama YARDIM ISTIYORUZ
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettiğim yayla (araba yuklu olsa nasıl olur??) ıle esp nin alakası.. amortisor stroku ıle ılgılı bir sensor mu var?? slow bump fast bump rebound vs. ölçebiliyor mu?? ıkısınede hayır. esp lastiklerdeki turu sayar diğer inputlara gore (direksiyon fren gaz gibi değerleri de ölçerek) gerekli müdaheleyi yapar. Yay takınca lastiklerin tur sayıları değişiyor mu? ona da hayır. arabanın dinamiği nasıl olur onu tartışalım ama esp ile işi yok. Ben yakında (1 hafta) koni artı eibach pro kit takıcam. Taktıktan sonra izlenimlerimi anlatırım. deniz senlede bir test ederiz müsait olunca..
    Teker başına ağırlık vs de ölçüyor. Oradan ağırlık merkezini de hesaplayıp ona göre kendine oto kalibrasyon çekiyor kendine sonuçta yüke göre tutuş dinamikleri de değişiyor.. Çoğu zaman da bunu minor hata olarak kaydediyor bu hata U kodlu olduğu için generic diaglar da okuyamıyor diye biliyorum.
    ESP-ABS arızasını bir önceki aracımda dediğim sebepten dolayı yaşadım dediğim gibi. RC'de de yaşadım ama dümdüz yolda giderken kapattı ertesi servise geldiğimde en ufak bir kayıt yoktu.. Minörler kesinlikle kapamaya yöneltmiyor.

Bence önce katalitiği aradan çıkarmak lazım
    Kayıpsın bu arada bak Ctesileri Muzaffer'le arkandan konuşuyoruz artık o derece açtın arayı

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teker başına ağırlık vs de ölçüyor. Oradan ağırlık merkezini de hesaplayıp ona göre kendine oto kalibrasyon çekiyor kendine sonuçta yüke göre tutuş dinamikleri de değişiyor.. Çoğu zaman da bunu minor hata olarak kaydediyor bu hata U kodlu olduğu için generic diaglar da okuyamıyor diye biliyorum.
    ESP-ABS arızasını bir önceki aracımda dediğim sebepten dolayı yaşadım dediğim gibi. RC'de de yaşadım ama dümdüz yolda giderken kapattı ertesi servise geldiğimde en ufak bir kayıt yoktu.. Minörler kesinlikle kapamaya yöneltmiyor.

Bence önce katalitiği aradan çıkarmak lazım
    Kayıpsın bu arada bak Ctesileri Muzaffer'le arkandan konuşuyoruz artık o derece açtın arayı
    Çok yoğun bir aydı. Yılda, ayda benim için güzel bitti. Arkamdan konuşmak Bende gelmek istiyorum. Bu arada senin şu işi hallet akşam falanda ayarlarız birşeyler. Muzoya yemek sözüm var zaten. Decat için yapacak adamım hazır da arıza ışığı canımı sıkıyor. Sonuçta ışık yakma ihtimali var. Kararsızım anlayacağın. Bu arada son program baya iyi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)