User Tag List

Sayfa 297/1195 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.625 ile 5.643 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi gereken parçalar , özel bükümlü metal boru (çapı 70 mm civarı) , kazanı oraya sığacak boğazı da 70 mm civarı bir filtre , boruyu turboya sabitlemede kullanılacak slikon boru , 2-3 adet kelepçe..

Bence önce boruyu butür işleri yapan bir yere büktür.Sonra filtreyi al.Bir tamponcuya tamponu söktür ve orada mantajı yaptır..

Ben İStanbul u hiç bilmiyorum..Ama maslak oto sanayii de mutlaka bu işleri yapacak yerler vardır..

Hava f,ltres, ve egzos 7-8 HP civarı net veriyor.Üstündeki blow-off un çuflamaları hava filtresi ile artacaktır..

Sonraki aşamalar ise katalizör iptali +kaliteli bir egzos + chip ve intercooler uptade ..

Totalde iyi bir yazlımla 215 HP krank 199 Hp civarı tekerlek gücü 325-330 NM civarı tork alırsın.Aracın alt devirlerdeki tepkileri çok hızlanır son sürate kadar kesintisiz hızlanır
    sağolasın,müthiş açıklamışsın,bir kaç şey soracağım,bu şekilde hava filtresi hangi modeli alayım,kit olarak almak ve almamak arasındaki teknik fark nedir (kitin direkt montajı daha zor oluyor kanımca)bu sistemde filtre yazın aşağı,kışın yukarı doğru olma durumu var mı?
    araba bu modifiyede arıza sinyali verir mi?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağolasın,müthiş açıklamışsın,bir kaç şey soracağım,bu şekilde hava filtresi hangi modeli alayım,kit olarak almak ve almamak arasındaki teknik fark nedir (kitin direkt montajı daha zor oluyor kanımca)bu sistemde filtre yazın aşağı,kışın yukarı doğru olma durumu var mı?
    araba bu modifiyede arıza sinyali verir mi?
    Kitin hiç bir esprisi yok çünkü fıorge dışında filtreyi resimdeki yere koymayı akıleden bir kit yok.O da yurtdışından gelecek ve çok pahalı .Aynısı burada rahatlıkla yaptıralabilir..

Filtreyi alırken resimdeki gibi üstü kapalı bir filtre (duracağı yere çamur sıçrayabiliyor böylece etkilenmez.) işini görecektir Marka olarak aem iyidir k&n iyidir

Bu şekilde yazlık ve kışlık lokasyon değişmiyor.Sis farlarını geçecek bir su birkintisine girmediğin sürece sorun yok.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyalogy sağol hocam filtre olayı çok net bir şekilde anlaşıldı,ben bu işlemi yaptırırken bari bi işe daha el atayım,sen egzos u öneriyorsun sanırım,intercooler update için turbo yu da değiştirmek gerekiyor diye duymuştum...egzos için bana tam olarak neyi önerirsin?
    (bu arada senin arabanın fotolarına baktım,nette aylar öncesinden tanıdığım araçtı,çok güzel olmuş maşallah,peki araban hangi errorları verdi onu da merak ettim,çok emek sarfetmişsin,allah kazadan beladan korusun,antalya ya gelebilsem modifiye için direkt sana uğramak isterdim,ama şu an şartlar pek el vermiyor)
    kardeşim açıklamaların,bilgilendirmelerin için sağolasın,çok teşekkür ediyorum,allah razı olsun...

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyalogy sağol hocam filtre olayı çok net bir şekilde anlaşıldı,ben bu işlemi yaptırırken bari bi işe daha el atayım,sen egzos u öneriyorsun sanırım,intercooler update için turbo yu da değiştirmek gerekiyor diye duymuştum...egzos için bana tam olarak neyi önerirsin?
    (bu arada senin arabanın fotolarına baktım,nette aylar öncesinden tanıdığım araçtı,çok güzel olmuş maşallah,peki araban hangi errorları verdi onu da merak ettim,çok emek sarfetmişsin,allah kazadan beladan korusun,antalya ya gelebilsem modifiye için direkt sana uğramak isterdim,ama şu an şartlar pek el vermiyor)
    kardeşim açıklamaların,bilgilendirmelerin için sağolasın,çok teşekkür ediyorum,allah razı olsun...
    İntercoolerla turbo değiştirmek mantıksız bişey diilmi ya turbo canımız büyütmediğimiz sürece herkezin yüreği titrio o fındıka bişe olck diye
    Egzosu bence yaptırmışken komple yaptırın. Benim arabada kat ipteli ve sona kadar 60 mm düz boru var. Sondada 60lık hks. Nekadar bi performans aldım bilmiyorum ama yakın bi zamanda dynoya çıkıcam. Aracınızı yüklicekseniz eğer siz 70lik yaptırın sonada bi hks. Ama ses olmasın derseniz qtp veya varex yaptırıcaksınız. Katalitik iptalinde yanıltıcılar kullanılıcak ama eror verirmi vermezmi şans işi. Benim ilk 1 hafta yaktı bilgisayardan sildik sonra bi ara 2 gün yaktı şimdi yine yok çok şükür. Benden bukadar gerisini özgür abi benden kat kat daha bilgili detaylı anlatır.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EyvAllah abi ,

Bende egzost vardı polislerle başım belaya girince el yapımı QTP ye geçtim.Sesi çok iyi değil ama sonuçta spiralden sonra orta susturucudan önce dışarı veriyortum ve performans alıyorum..

Sen istanbulda rahatlıkla qtp (elektirikli egzost vanası) yaptırabilirsin.

Buda sitemizden bir arkadaşımızın ilanı ;

http://www.techturkey.com/forum/modi...ayarlayin.html

Yada Varex egzost taktırabilirsin - bu daha hoş durur son susturucu elektirikli oluyır istersen bir düğme ile kapatıyorsun ,açıyorsun..

2.el satılık da var güzel durur..

http://www.techturkey.com/forum/modi...z-sistemi.html

Şİmdi intercooler uptade yazılım yaptıracaksan gerekli diğer türlü üstündeki yeterli..

Basitce yapılabiliecekler kat iptali, egzost , filtre

2.aşama (ama hepsi birlikte yapılacak) audi s3 dump valve içini takmak , intercooler uptade , yazılım..

Başka da bir şeye gerek yok..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İntercoolerla turbo değiştirmek mantıksız bişey diilmi ya turbo canımız büyütmediğimiz sürece herkezin yüreği titrio o fındıka bişe olck diye
    Egzosu bence yaptırmışken komple yaptırın. Benim arabada kat ipteli ve sona kadar 60 mm düz boru var. Sondada 60lık hks. Nekadar bi performans aldım bilmiyorum ama yakın bi zamanda dynoya çıkıcam. Aracınızı yüklicekseniz eğer siz 70lik yaptırın sonada bi hks. Ama ses olmasın derseniz qtp veya varex yaptırıcaksınız. Katalitik iptalinde yanıltıcılar kullanılıcak ama eror verirmi vermezmi şans işi. Benim ilk 1 hafta yaktı bilgisayardan sildik sonra bi ara 2 gün yaktı şimdi yine yok çok şükür. Benden bukadar gerisini özgür abi benden kat kat daha bilgili detaylı anlatır.
    sağol zekky,intercooler olayı tam söylediğin gibi,şu kat iptali konusunu da filtre olayını hallederken doğru ustayı bulup yaptırmayı düşünüyorum.senin dyno sonuçlarını da merak ediyorum bu aradapaylaşımlarını bekliyorum,çok teşekkür ederim ilgine,hayırlı sürüşler dilerim,kendine iyi bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EyvAllah abi ,

Bende egzost vardı polislerle başım belaya girince el yapımı QTP ye geçtim.Sesi çok iyi değil ama sonuçta spiralden sonra orta susturucudan önce dışarı veriyortum ve performans alıyorum..

Sen istanbulda rahatlıkla qtp (elektirikli egzost vanası) yaptırabilirsin.

Buda sitemizden bir arkadaşımızın ilanı ;

http://www.techturkey.com/forum/modi...ayarlayin.html

Yada Varex egzost taktırabilirsin - bu daha hoş durur son susturucu elektirikli oluyır istersen bir düğme ile kapatıyorsun ,açıyorsun..

2.el satılık da var güzel durur..

http://www.techturkey.com/forum/modi...z-sistemi.html

Şİmdi intercooler uptade yazılım yaptıracaksan gerekli diğer türlü üstündeki yeterli..

Basitce yapılabiliecekler kat iptali, egzost , filtre

2.aşama (ama hepsi birlikte yapılacak) audi s3 dump valve içini takmak , intercooler uptade , yazılım..

Başka da bir şeye gerek yok..
    tekrar teşekkür ederim hocamşimdi filtre olayı için uygun ustaya ulaşmaya çalışıyorum,diğer modifiyeleri de sırasıyla yapıcam inşallah,bi başlayınca sonu gelmeyecek bu işin,senin arabayı gördükçe gaza geliyorum
    mutlu günler dilerim,teşekkür ederim ilginize,hayırlı huzurlu sürüşler...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar teşekkür ederim hocamşimdi filtre olayı için uygun ustaya ulaşmaya çalışıyorum,diğer modifiyeleri de sırasıyla yapıcam inşallah,bi başlayınca sonu gelmeyecek bu işin,senin arabayı gördükçe gaza geliyorum
    mutlu günler dilerim,teşekkür ederim ilginize,hayırlı huzurlu sürüşler...
    bir ara aracınızın fotolarını eklerseniz çok sevinirim, merak ediyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir ara aracınızın fotolarını eklerseniz çok sevinirim, merak ediyorum
    valla ben de merak ediyorum ne olacak ne bitecek,tabikide büyük bir zevkle eklerim fotoları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mobil 1 şanzıman yağı hiç bir işe yaramadı,cırtlamayı kesmedi. ayrıca hafif uğultu yapıyor orjinale döneceğim...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mobil 1 şanzıman yağı hiç bir işe yaramadı,cırtlamayı kesmedi. ayrıca hafif uğultu yapıyor orjinale döneceğim...
    Bende düşünüyodum kötü oldu bu. Sadece 2 de en önemli viteste yapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende düşünüyodum kötü oldu bu. Sadece 2 de en önemli viteste yapıyor.
    Aynen dostum,hatta cirtlama artti desem yeri var
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne sert araba yapmışlar bu Fransızlar konu başlığı yanlş bunun caddede kullanamadm ben yeteneksiz hissediyorm kendmi
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motul dene

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bronz balata yaptırmalımıyız sizce arkadaşlar aracın baskısı değişecek yeni baskı balata alındı bağlamadan önce bronz çaktırayım diyorum ne dersiniz

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bronz balata yaptırmalımıyız sizce arkadaşlar aracın baskısı değişecek yeni baskı balata alındı bağlamadan önce bronz çaktırayım diyorum ne dersiniz
    performance tipi dağa dayanıklı baskı balata baksaydın kesek bıraz tuzlu olur ama daha ıyı olurdu bence

Sachs SRE Performance Kupplung - Sportkupplung Set - TTNET - Sachs Performance Parts

bunu gıbı mesala
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motul dene
    dostum sen kullanıyormusun? 75w90 mı?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    performance tipi dağa dayanıklı baskı balata baksaydın kesek bıraz tuzlu olur ama daha ıyı olurdu bence

Sachs SRE Performance Kupplung - Sportkupplung Set - TTNET - Sachs Performance Parts

bunu gıbı mesala
    Geç kaldık onun için orjinal baskıyı aldık malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 teneke 40 yanak lastik almıştım bgn takıp biraz sara sara geziyim dedim ön tamponla yer arasına 1 parmak zor girdi söküp satmak zorunda kaldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)