Bana biraz yaş geldi. Egsozdaki kurumla bağdaştıramadım. THP200'ün yağlama sistemi komple farklı. Elektronik pompa var mekanik değil. Burada resmen yağ buharının emme ye gidişini kesiyorsunuz. Bir yerde basınç farklılıklarına veya yağsızlığa yol açabilir. Elektronik pompa ona göre ayarlar ama bizim motorlarda bu pompa yok.
Yarın detaylı araştırayım bunu.
Bu arada Stelios un iptal ettiği yağ buharını manifolda taşıyan borunun güncellenmişi mevcut.
zeki başın sağolsun dostum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
zeki başın sağolsun![]()
Özay Allah rızası için şu araca yaptığın kemer,body kit ve jantların bir fotoğrafları koy.
Yapıyorsun yapıyorsun hiç fotoğraf yok azizim![]()
Merak katsayısını arttırayım.
Arabası biblo gibidir siyah olmasına rağmen gözlük taktırır sıfır km gibi durur iddia ederim en temiz rc dir![]()
özgür burda var kemer fotoları jantlar yakında
http://www.techturkey.com/forum/otom...karsiyaka.html
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
slm arkadaşlar 207 rc kullanıcısıyım turbo back eksoz sistemi yaptırmak istiyorum borla ve milltek ürünleri baya tuzlu iskender usta bu işi ne kadar zamanda ve ne kadara yapar tahmini bilgisi olan varmı
Bence hiç gerek yok cut-out uzaktan kumandalı sistem 350 tl civarı orj cat in alt ve üstünü kullanarak araya bir 60 lık krom boru..bitti gitti...
Bu arada bende cut-out u orta susturucu önüne alacağım o şekilde olan bir rc dinledim yok böyle bir ses ve patırdama wrc mübarek![]()
bro yakında size ses dinletecegımbende suan komple düz boru orjınal son susturucu var. hazirana dogru sistemi yerlestirecegım. yer gök inletecek sekilde olacak diye düşünüyorum
bugün s3 dv içini yerlestirdim üstdevirler sanki daha iyileşti gibi. filtrem emişi suan turboyla arası 15 cm var yada yok. yakın oldugundan tam randıman alamıyor sanki. havalar güzelken aşagı yagmurlu iken yukarı alıyorum.
2 filtre ile geziyorum resmen. bu hafta tufanla bi deneme yapmayı düşünüyorum. + - leri görmek için.
onun dısında önlere 16 sac jantları aldım boyadım daha takmak nasıp olmadı.![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)