özgür ve deniz abi çözün şu knuyu artk ya![]()
dv sökmesi takması 3 adet alyan başlı cıvataya bakıyor bence orjinal dump valfini takıp bir denemende fayda var
zaten dump valfi komple değiştirmiyorsun, sadece iç parçaları değiştiriyorsun,
nasıl yapılacağı e tuners de resimle anlatılıyor
sen dv yi komple mi değiştirdin yoksa sadece içini mi
etuners : Technical File
orjinal dv yi vw dv ye çevirme
sadece içini değiştrdim kendim yptım zten brde hava filtresinden blow sesi geliordu artk gelmio o da dkkatimi çekti.
YouTube - ‪207 GT Air Intake.avi‬‏
videoda 14. saniyeden sonraki ses normal olması gerektiği gibi,
daha öncesi surge sesi, sanki dv 14. saniyeden sonra çalışmaya başlıyor.
soketinde veya kablolarda bi temazsızlık olabilir, çünkü videonun başında çalışmıyor gibi
(araba motorlarından çok anlamam ama benim yorumum bu)
Maalesef basıncı görebileceğim bir saat yok ben yarın kendi DV'ımı söküp bir bakacam bobinede bakacağım olmadı eğer sende müsait olursan akşam iş çıkışı gelebilirim...saat 8.30 9 gibi yollar boş olur diye tahmin ediyorum![]()
Özgür abi sende kırmızı ön tampon vardı yanlış hatırlamıyorsam.İyi ki vazgeçmişsin.Böyle çok çok daha güzel olmuş maşallah.
arkadaslar araclarınızda hararet göstergesi tam olarak kac derecelerde ? birde ilk calıstırmada 1.30 dklık rolanti calısmasında düşüş olan varmı? bu ısı muşuru ile alakalı sanırım. hava sıcaklıgı normal oldugundan dolayımı bende yüksek calısmıyor 2 gündür.![]()
Arkadaşlar resimlerdeki kablolar boşta duruyor bunların ne olduğunu bilen var mıdır?
Sizin araçlardada böyle mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)