Plakayı filan söyle de yolda rastlarsak avans filan verelim
Şaka bir yana hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
Ross-Tech: Home şayet kurcalamayı düşüneceksen![]()
fms arkadaşıma teşekkür ediyorum bu akşam yanına yaptığım yolculuk ve uğraşlar sonucu onda bulunan DV takmamız ile sorun giderildi..Surge sesi yok artık.Benimle ve sorunumla uğraştığı için fmsye tekrar teşekkür ediyorum..Herkese sorunsuz binişler..
elimde r56 turbosu var, bildiğiniz gibi k03. turbo tamir balans yapan abimizde konuştum. k04 içini takıp balansını alıp kullan dedi. ayrıca i.c, açık filtre, qtp ve güzel bir yazılım önerdi.(bildiğimiz şeyler)
kafama takılan k03ün içine montajlanmış k04ün dayanıklılığı... ayrıca bizim rc turbosunun yerine direk oturuyormu? (daha önce sormuştum ama cevabını hatırlamıyorum)
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
160lık da fena gitmiyor ama hiç işim olmaz artık avans falan,Rocco ayrı dünya.. Ne demiş Tupac abimiz "All eyes on me"Çok yakışıklı kerata..
Buarada istanbuldan izmire yarım depoyla geldim. 6.vites 140km/h 3000rpm misss
Cumartesi uğrıcam yanına Deniz.. Eski RC cilerden kim kaldı yaa![]()
Rocco Revo'suz olmaz ama.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
208 RC'yi boşverin bir halta benzemiyor. 209 RC fena geliyor ama. Ben yaptım.6'yı ters çeviricem 209 RC olucak.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ulan erkay nedir senin bu RC'den çektiğin![]()
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
arkadaşlar video bolumundekı 207rc li araçta eksoz kaçlık neler var merak ettım cok iyi patırdıo yaw![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)