Ben de servisim ve yazılımlı RC'lere mutlaka en azından RCZ bujisi öneriyorum. Diğer servislerin aksine.. Hepsine selamlar![]()
Ben de servisim ve yazılımlı RC'lere mutlaka en azından RCZ bujisi öneriyorum. Diğer servislerin aksine.. Hepsine selamlar![]()
Deniz bana tunap yaptığımızda baska birseylerde değiştirdik. Ben biliyorumda info flash ın ıcındemıydı yada ayrı bir info flash mı vardı?? Bir takım şeylerin sebebidir değildir fakat şundan kurtulmak lazım ben her yıkamadan 32-3 km sonra ekzos ve arka tampon, bagaj kapağım kurum parçacıkları ıle doluyorsırf bunun için cözucem...
Seafoam un youtube ta kendi videolarıda var merak edenler için detaylı anlatım mevcut.. Bu arada rcz nin 200 luklerınde ekzos cıkısında siyahlaşma var mı bızımkı gıbı??
bujiden sonra aracı denedim. 1-2-3 de kesiklik sıfır. inanmadım, tekrar denedim kesikliği yapmadı. devirlenme çok iyi oldu. 3 vites düşük devirden dip gaz yapınca ivmelenme çok hoşuma gitti
tşkler herşey için deniz dostum, bu arada keşke bütün servisler sizinki gibi çalışsalar
şimdi sırada s3dv var. onuda takıp dynoya çıkacağım
bizim benzin filtreleri kaç km de bir değişmesi lazım? diğer benzinli 207 ler aynımı acaba?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Akşam sanayide mangal meetindeydik Baştaş da herzamanki gibi.Benim içimde müthş bir gazlama hevesi verdı..Neyse kırmadılar bir kardeşimizin aracı ile denedik 2 kere roll 2 kere drag..
Bujiler mortingen zaten aracı çalıştırırken ben hissttim o da kendini 3 de 5-5500 civarı kesiklikle hissettirdi.Müsait zamanda briskleri taktıracağım/ zten bu kesikliği yapmasını bekliyordum - yaptı zaten..
Peugeot Service Box kayıt olup burdan bakabilirsin
giriş yaptıktan sonra sol üstte aracın şasesini yazarsan parçalar filtrelenmiş oluyor
yani spesifik parçalar çıkacak karşına mesela sağdan direksiyonlu ingiltere de satılan 207 nin parçaları çıkmayacak ve parça arayıp bulmak daha kolay oluyor
Bu gerizekalı Peugeot neden 206 RC de değiştirilebilir benzin filtresi koymamışta güya kendi kendini temizleyen filtre koymuş anlamıyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bugün briskleri taktık el alışkanlığı gap leri 0.65 yapalım dedim taktık çıktım gazladım veee(
Aksırık tıksırıkçok kötü kesiyor bu da çok ilginç yarım gazdan sonra hemen kesiyor..Bunların orj leri kaçtı acaba?
Bro şimdi baktım nete brisklerin orj i 0.90 mış..Nortamericanmotoring de bir konuda 207 rc ci bir eleman ısrarla 0.45 önermiş kafam karıştı..
ALTA nın sitesindeki bendeki set için de ;
BRSK-MR12YS Is for Cooper S and Clubman S with minor mods or stock. (Exhaust, Intake, etc.)
Spark Plugs need to be gapped to roughly .018-.020" diyor ?? 0.018 ich= 0.45 mm 0.020 inch = 0.50
O zaman 0.45mm yapıp deniyeceğiz..
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Antalyalogy, GOKTAN
göktan mesaide tech yasak demedi mi olm şefin sana ahahahahahah
haydaaaa abi briskler gelicek daha iyi olucak derken neden böyle oldu...bu arada bugün 2 aydır bagajda gezdirdigim hks turbo timer ımı taktiriyim dedim,elektirkçim bu 207 lerde timer sayarken uzaktan kumanda kitlemiyor dedi,timer sayıp aracı stop ettikten sonra uzaktan kumanda kitleme fonksiyonu çalışıyormuş,kafam karıştı bende taktırmadım varmıdır bunun aslı arkadaşlar?aramızda timer kullanan arkadaşlar vardır markalarına yazarlarsa sevinirim timerlerinın....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)