Bu işin bir çözümü mutlaka olmalı (:
Stelios mail atmış ,
Missfire problemine şöyle yaklaşıyor .
Bu problem bize aracın üstündeki malzemeler ile limitlerini aştığını gösteriyor .Yeni nesil 1.6thplerde bu problem valve float (=misfiring) yok !! Sebebi de son subap yaylarının daha farklı bir sertlikte olması.
Biz daha önce aftermarket ateşleme sistemi test ettik , farklı bujiler test ettik ama sonuç değişmedi .Tek çözümü subap yaylarının yeni olan seri ile değişmesi..
Bir diğer çözüm de büyük turbo .Büyük turbo iyidir egzoz gaz akışı ve bu tür problemlere yol açmaz demiş..
Şimdi yapılabilecek tek şey aramızda bunu zahmetsiz deneyebilcek ve test edecek kişinin yani Deniz in kendi aracında bunu denemesi..
Deniz eğer düşünürsen konu bu ; etuners : Technical File
parça kodu da part code 0952 C6
Valla ben işçilik ücreti fazla olmasa hemen denerim ama kesin çözüm olduğunun testini görmem lazım.Yani sende aynı sıkıntı var o yüzden denersin diye düşündüm.
Yaparsan Allah razı olsun deriz.Yapmazsan da derizZaten çok yardımcı oluyorsun..
Aracımdan 10 numara memnunum beni hiç üzmedi şimdiye kadar duruşu,gidişi 10 numara .
İlk yazılımlı hali stock bir RC ye göre 7-8 boy hızlı.
Bu problemler hiç bir şekilde aşılamıyacak problemler değil - her aracın bu tür tuning aşamalrında kendine has dikkat edilmesi gereken , sıkıntı çıkarabilecek noktaları oluyor bu tüm marka ve modeller için geçerlidir sanırım..
Kimsenin aklına 1.6 THP ler problemli olgusu gelmesin..![]()
egzantrık gerıgıyi yeni değiştirdim aklıma gelseydı onuda yapardık acmısken
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Haydaaaaa bi büyük turboyu denememiştik...arkadaşlar olmadı serdar abinin motoru bizim arabalara klonlayalım...
Arkadaşlar yaylar üst kapaktan değişemiyor silindir kapağı komple açılıyor.
Ki açılmışı var şu an.. Stelios'un Valve Floating dediği mevzuyu egsoz valflerinde bizzat gördük. Resmen valfler tam kapanamıyor ve nerdeyse 1 mm boşluk kalıyor+oynuyor.
Bu yüzden kapak kapakçıya gitti valf yuvaları taşlanacak. Valfler yamuk yumuk gide gele kapakta yer açmış. Onlar filan düzeltilecek.
Bu vesile ile 8 emiş(bir sorunları yok ama yine de söyledik ve bence aşırı kurum bağlamışlardı) 8 egsoz valfi 16 adet yay söyledik.
Aracın üstünde pembe kodlu yaylar vardı.. Gelenler renksiz ve pembelere göre elle hissedilir derecede sertler.. Yayların tamamı gelemedi o yüzden daha toplayamadık.
Toplayınca sonuçları yazarız.
Araçta kat iptali ve Paşaoğlu yazılım var. Şikayet ise süper vuruntu yanısıra belli devirlerde ciddi çekiş düşüklüğü..
Kendi arabamda 100bin km olmadan kapak açmayı düşünmüyorum. 100bin e kadar bende kalır mı onu da bilmiyorum.
Yay konusu Stelios un ilk tespitinden beridir aklımı kurcalayan bir mevzu ama değişimi de iş yani..
Sonuçları merakla bekliyoruz..Yayların değişiminden sonra süper vuruntunun ve çekiş düşüklüğünün ortadan kalkması lazım..Renksiz yaylar son jenarasyon olması lazım..
Bu da valf yayının gezinmesi - valve float =missfire videosu ;
Valve Float - YouTube
deniz bu olay yaylardansa işimiz var o zaman ayrıca minilerde niye bu sorunu yaşayan yok acaba yaylar farklımı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)