iyi bayramlar herkese.
kanka dyno noldu?
arkadaşlar satılık parçalar var isteyen olursa arkadaşım satıyor :
207 rc için hepsi
silindir kapağı komple
3 piston, 3 biyel kolu
yağ pompası
2 adet egzantirkler
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
eyüp emrahın arabasını al bi saniye bile düşünme. hasta herif deli gibi bakıyo arabayadizel araç kullanma zorunlulugum olmasa bir an düşünmem
![]()
bi arkadaşımıza rcz aldık siyah 200hp, bu araçtaki motor sizdeki motorlardan farklı mı ? Yoksa sadece yazılım farkı mı var ? Kendisi bişiler yapmak istiyor ama neler yapalım tam emin değiliz. Ayrıca bov takılıyor mu motorlara yoksa üzerindeki DV sıkıntı mı yapıyor takınca.
Peki onerileriniz nedir ? Filtre ne olabilir ? Egsoz kaclik olmali ? Citirdan bir yazilim ile noktalamak istiyorum. Yoksa sizin motorlara yapilanlar ile ayni specler mi olsun. Eger ole ise okumam gereken biton sayfa var![]()
İbo , RCZ mod konusunda yesyeni bir araç ;daha tam neye ne tepki veriyor bilinmiyor ancak ;
cold air intake , cat iptali , komple egzos ve çiple 240 HP yi rahat görürsünüz ama benim bildiğim henüz obd den map atılamıyor anca lehimle beyin sökülerek yapılacak..
Bana soracak oluesan yapsın map hariç diğerlerini bir süre keser kesmeyince de ar-ge çoğalmış olur map yapar.
Blow-off yapılmıyordiyen duymadım ama Antalya da takan da duymadım heheh )çok yardımcı oldum değil mi)
şaka bir yana buraya üye olursan bayağı konu var ben şimdi bir 5 dakika baktım..(üyelik şart)
http://peugeotrczforum.co.uk/rcz-tun...forum-f20.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)