FlyingFinish'in bahsettiği MINI'deki kampanya.. Peugeot'dakini sormak lazım.
Bu arada ne güzel distribütör yaa
Peugeot'da kampanya çıkar.. Parçasını kendileri 4 ayda ülkeye sokamazlar sonra kampanyayı yapamadık diye bize ceza keserler![]()
paylaşım için teşekkürler
bende yazılım varken, burdaki servis orjinal yazılım olmazsa güncelleştirme yapamayacaklarını söyledi. orj yazılıma döndüm, ilk başta güncelleştirme çıkmış dediler. sonra yok şaka yaptık çıkmadı dediler. nezaman çıktı bu güncelleştirme? kasım ayında servise gittiğimde oldu bunlar
AmcaPolo
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Beyler GT28RS le birlikte uygulanmış Schrik Cams 'ın ne işe yaradığını bilen var mı allah rızası için??
PEUGEOT 207 RC GT2860RS+SCHRICK
Tolga Ağabey ,
amcamlar Schrik in R56 için ürettiği emme ve egzost egzantriklerinden kullanmışlar ama hangilerini kullandıklarını yazmamışlar..
Burada katalog var 9.sayfada var mevcut egzantrikler..
http://www.avl-schrick.com/dat/MK/Sc...202011%20E.pdf
Merhaba arkadaşlar 2007 model 207 gt aldım. Hız yaparken 1. vitesten 2. vitese geçerken zor geçiyor ve garclıyor baya ancak yavaş kullanımda bir sorun olmuyor geçişler gayet iyi araştırmalarım sonucu 2. vites senkromeç hatasıymış sanırım değiştrimek gerekli mi yoksa bu şekil kalsın mı ne yapmalıyım birde değiştirirsek ne kadar bir maliyet tutar acaba?
benım elemanda les gıbı 3-4 haftadır ellemıyorum yagmur camur
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)