Üst devirlerdeyse bende kötü yazılımlarla oluşan detonasyonlarda yapardı böyle. Ateşleme hataları yani
[QUOTE=tigervts;5772632]Bazı kişiler senin dediğin gibi söylüyordur inşallah normaldir[/QU
Kafana takma.. Rahatlaman için sadece bir link. ( bunlardan birçoğu mevcut.)
Exhaust very sooty in run-in! - MINI Cooper Forum - MINI2 Mini Cooper Forums
Otomobili yıkarken eksozu boşuna silmeyin bile diyorlar..Bende tavsiye etmiyorum bezlere yazık...
![]()
slm göktan önden cıkardığım yayları değiştrdiğim özel servis aldı zannetmiyorum versin ama bi sorar sana haber veririm.benim kullandığım yaylar coil-ex marka ilk taktığım 5 liller bu şekilde duruyordu ama tavsiye etmem cünki fren yapınca camdan cıkacakmışım gibi oldu ve kullanım cok sert dediğim gibi f1 pisti harıcınde kesinlikle tavsiye etmem)) bu arada ısıtma filan yok direk tuningten alınıp sıfır kutusunda serviste takılmıştı
![]()
the fast and the furious
Arkadaşlar Rc'ler için hafifletme ilgili fikirleri olan var mı ? Bu araba neden bu kadar ağır arkadaş. M3 CSL ile kiloları aynı neredeyse1325 kg çok fazla...
Rc'nin muadilleri 1150 - 1200 kg civarında. O kilolara düşürülebilse iyi yürür bu araç.
Aynen öyle. Ruhsatta öyle yazıyor. Az önce sahibindende takılırken teknik verilere baktım, orda da öyle yazıyor.
2007 Peugeot 207 RC Price, Specs & More | RSportsCars.com
Bu linkte de 1250 yazmışlar. En sonunda kantara çıkıcam arabayla.
Ahahah bu konuyu daha önce gündeme getirmiştim TopGear dergisi bunu araştırdı ;
Sonuç özetle çok fazla ağırlık azaltımının özellikle kaygan zemin ve virajla birleştiği yerlerde dezavantaj yarattığı ve 207 RC nin dengesini bozduğu şeklinde.Aracın üstünde P-Zero lar varmış ve hafifletilmiş şase ile ıslak viraj performansları daha iyi olacağı yerde bozulmuş..
Stig in hesabına göre bu hafifletmeye uygun düzgün bir setup (şase,süspansiyon vb) ile tur başına 3 saniye daha hızlı olmalıymış normal haline göre ama olmamış..
Buyrun resmin altındaki oklarla sağa doğru ilerleyin ;
How fat is your car? - BBC Top Gear
Lan arakdaş insan bu kadar sahtekarda olmaz ki canım
Antalyadan Göktan kardeşimizin aracı İstanbul da satılığa çıkmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81792770/detay
Bu sabah 17000 km bakım yapıldı liste aşağıda sunulmuşdur bilginize,
Cinsi Fiyat (TL)
Yağ filtesi 12.98
Polen filresi 37.67
Değiştirme polen filresi 7.5
Balata temizleyici variac 4.81
Mekanik işçiliği 37.50
T.C çevre bak.teh atık imha 1.7
KDV 17,12
İskonto 7,05
TOPLAM 112,23
Aracın nitrojen lastik basınçları kontrol edildi.
Bujilere bakıldı yeni haldeler
Turbo kontrol edildi sorun yok
Bilgisayardan O2 sensörüne ve genel kontrolu yapıldı sorunsuz.
Dışardan Mobil 1 Esp Formula 5w-30 aldım servise koydurdum
4 lt si 115 TL
1 lt si 31 TL (yedek)
ANA TOPLAM 258,23
Duman atmayla ilgili hiçbirşey bulunmadı...
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Boş ağırlığın 1270 kg olması lazım. Öyle kalmış aklımda da... TopGear'ın testi bize pek uygun değil aslında. Donanımlar farklı sağdan direksiyon olmasından kaynaklı bir takım donanım converter'li bir takımı da converter'siz. E bi de araba yeni kasalardanEn basitinden cam krikoları farklı
Bir de o arabada orijinal alarm var. Kendinden beslemeli bi alarm bu aküden kesilse dahi ötenlerden.
tmm kardeşim hbr vericem bu arada sende lip var galiba göktan kaca aldın bide montajla alakalı bilgi verirmisin...
the fast and the furious
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)