td05 kullanacak arkadaşların şu an kullandıkları DumpValve leri adapte etmeleri için VW yetkili servisinden aşağıdaki parçayı almaları gerekiyor fiyatı 152 tl..
vag grup parça kodu 06f145751
parça bu ;
kullanım şekli de bu ;
![]()
BMW MINI N12/N14 + PEUGEOT 207/308, CITROEN C4 ENGINE TIMING TOOLS Buy/Rent | eBay bu tımıng ayarlayıcı set mı ?
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
FORGE SILICONE COOLANT HOSES PEUGEOT 207 GT GTi TURBO FMKC207 | eBay
dıgerlerı ıcınde satıcının dıger ılanlarına bakabılırsın
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Ben silikon boruları sanayide kestirttim. Orjinaller bile aşırı ısıda çatlama yapıyorlardı.
Gayet memnunum. Bence düzgün bir borucu bulup ölçüsünde kestirin derim. 20 TL tutmaz hepsi.
özgür gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz, gümrük işi nasıl cozulucek fln..
bu arada antalyada Alcantra kaplayan biyer biliyormusunuz arkadaslar? dreksiyon kaplatmayı dusunuyorum.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
istanbul tayfasının bilgisine ist en büyük pejo bayisi mepa otomotiv ücretsiz klima fresh hizmeti veriyor.kullanıcılarına mail yoluyla bir kod gönderiyor ve mail olarak geri istiyor. değerlendirmek isteyen olursa araç kullanıcılarının twitter yada facebook üzerinden mepa otomotiv takip yada begenmelerini istiyor.degerlendirmek isteyen arkadaşlar olur diye hbr vermek istedim...
the fast and the furious
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)