özgür abi benimde cok canım sıkılıyor denk geliriz insallah aracın bitince hepimiz abi kardeşiz.[/QUOTE]
honda tayfasını sevıyorum arkdaslarımda varda , bende s3 varken seslerı cıkmıyodu 207 olunca herkez deneme heveslısı oldubukdar takılmayın denerız ıllakı bırı gecer bızım grupta boyle seylere takılacak bırısı yok kardeşim
![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
butun ınananların miraç kandilini en içten dileklerimle kutlarım.
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Arkadaşlar, biraz özet geçtim ama, 486 sayfanın tamamını okumam mümkün olmadı
Şu triger olayı neye bağlandı öğrenebilir miyim
Yetkili serviste triger bakımı geçirmiş aracın sente problemi temelli hallolmuş oluyor mu?
Bu tip başka bi sıkıntısı var mı, 207 RC bakarken neye dikkat etmeliyiz?
Teşekkürler.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Hata genellikle triger gergisinden kaynaklanıyor... Her araçta sıkıntı oluşturacak diye birşey yok...2009 + modelinde baya bi parça güncellendi... 2009 ve üzeri alırsan Sıkıntı yaşıyacağını zannetmiyorum...
Arkadaşlar aklımdaki düşüklük tam olarak bu fotolardaki gibi.ssizce kaç mm yay lazım ön ve arka için ..Ona göre coilover sipariş vereceğim.
Önler ayarlı ama Arka yayların ölçüsünü söylüyorsunuz ..
![]()
Bu arada aşağıda linkini verdiğim disk ve balatalar birebir 207 GT/Rc lere uyumlu ;
EBC Ultimax Sport Slotted Brake Discs . Part no : USR1364
Bu diskler ile kullanılan balata ; Redstuff Ceramic Brake Pads - DP31517/2C
Arkalar içi ise bu balata ; Redstuff Ceramic Brake Pads - DP31575C
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)