User Tag List

Sayfa 525/1195 İlkİlk ... 254254755155235245255265275355756251025 ... SonSon
22691 sonuçtan 9.957 ile 9.975 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC_Alper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba aranıza yeni katıldım aracım 207 rc le mans aracı alalı 10 gün oldu.araç normalde 210-220 hp çıkarması gerekirken mehmet gazihanda yapılan ölçümlerde 193 hp çıkardı.mehmet gazihan sorunun yazılımdan olduğunu düzeltilebileceğini söyledi.düzeltmek yerine tekrardan chiplemek daha mantıklı geliyor.önceki sayfaları okudum ama yine sormak istedim.yapılan iş ve maliyet bakımından hangisi daha iyi olur?nerde yaptırabilirim.önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

hosgeldin kardesim, kazasız belasız binersin insallah...
    yunan kardesimizden yardım alabilirsin bence.. Stelios, RC GT islerinde 1 numara bence.. benimde vuruntu dolu ne oldugu belirsiz bir yazılımım vardı, sagolsun steliosla hic bir problem yasamıyorum su anda.. sadece yazılımını kopyala gönder o sana ayarlayıp geri gondersin yükle okadar. aracında neler oldugunu kac oktan benzin kullanacagını ve istediklerini anlatırsın o bi ayar ceker. zaten cokta ilgilidir kendisi, en ufak canını sıkan biseyde surası soyle burası boyle su oluyo bu oluyo anlatıyosun her turlu konuda yardımcı olur, isininde arkasında, parayi alinca seni tanimayan cinsten bi insan diil. yada atla arabaya yunanistan surası nasıl olsa adam atinada zaten ugra yanına ne yapılcaksa yaptır bi hafta sonu 2 gün takıl orda dolu dolu arabanla gel.. adamların 300hp lerde gt/rc leri var, bizim özgür (Antalyalogy) oda steliosla çalışıyor yazılım konusunda, bizde istanbulda olsak sanırım düsünmeden atlar arabaya giderdik yanına dimi özgür
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

RC_Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Kazasız, keyifli sürüsler. Aracında ne extralar var?
    teşekkür ederimadana şartlarına göre yapılmış bi yazılım ortaya kadar 76 krom boru cai vanalı egzoz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NHT39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullan,madem istanbul'dasın go to ecufast kardeş
    teşekkür ederim hocam TR de en iyisi diyolar ama fiyatı biraz tuzluymuş barbaros bayrağı öneriyolar.kafam karıştı iyice

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hosgeldin kardesim, kazasız belasız binersin insallah...
    yunan kardesimizden yardım alabilirsin bence.. Stelios, RC GT islerinde 1 numara bence.. benimde vuruntu dolu ne oldugu belirsiz bir yazılımım vardı, sagolsun steliosla hic bir problem yasamıyorum su anda.. sadece yazılımını kopyala gönder o sana ayarlayıp geri gondersin yükle okadar. aracında neler oldugunu kac oktan benzin kullanacagını ve istediklerini anlatırsın o bi ayar ceker. zaten cokta ilgilidir kendisi, en ufak canını sıkan biseyde surası soyle burası boyle su oluyo bu oluyo anlatıyosun her turlu konuda yardımcı olur, isininde arkasında, parayi alinca seni tanimayan cinsten bi insan diil. yada atla arabaya yunanistan surası nasıl olsa adam atinada zaten ugra yanına ne yapılcaksa yaptır bi hafta sonu 2 gün takıl orda dolu dolu arabanla gel.. adamların 300hp lerde gt/rc leri var, bizim özgür (Antalyalogy) oda steliosla çalışıyor yazılım konusunda, bizde istanbulda olsak sanırım düsünmeden atlar arabaya giderdik yanına dimi özgür
    vuruntu bendede oluyo arasıra.stelios maliyet bakımından biraz fazla olur diye düşünüyorum ama işini güzel yapıyosa neden olmasın.önceki sayfalarda bahsetmişsiniz.bu konuyu detaylı bir şekilde araştırıcam.yorumunuz için çok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vuruntu bendede oluyo arasıra.stelios maliyet bakımından biraz fazla olur diye düşünüyorum ama işini güzel yapıyosa neden olmasın.önceki sayfalarda bahsetmişsiniz.bu konuyu detaylı bir şekilde araştırıcam.yorumunuz için çok teşekkür ederim
    Aslina bakarsan stelios masrafli degil aksine hizmete gore cok ucuz bile, ama turkiyedede saglam isimlerimiz yok degil illaki thp ler uzerinde cok bomba arkadaslarimizda var.. arabanla bizzat ugrasmayi seviyosan neresinde ne oluyo bizzat gorup kendin ilgileneceksen hiiiiiic dusunmeden stelios derim.. stelios hakkinda en iyi bilgiyi ozgurden alabilirsin (antalyalogy). Ben oldukca memnunum acikcasi... Diyosun ki yazilim iyi ama daha agresif olsun 3de arac kesiliyo yada 4000den sonra guc dusuk vb ona gore yonlendiriyosun steliosu oda ona gore tekrar bi optimizasyona gidiyo taaaaki sen memnun olana kadar, tabi bu arada log alip aracindan ona gonderiyosun ki farkedemedigin ters biseyle karsilasmismisin onuda kontrol ediyor.. sonuc olarak test yazilimlari ile memnun oluncaya kadar tekrar tekrar yazilimi yenileyip son noktada asil yazilimi gonderiyor yoluna devam ediyorsun.. karar senin......

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslina bakarsan stelios masrafli degil aksine hizmete gore cok ucuz bile, ama turkiyedede saglam isimlerimiz yok degil illaki thp ler uzerinde cok bomba arkadaslarimizda var.. arabanla bizzat ugrasmayi seviyosan neresinde ne oluyo bizzat gorup kendin ilgileneceksen hiiiiiic dusunmeden stelios derim.. stelios hakkinda en iyi bilgiyi ozgurden alabilirsin (antalyalogy). Ben oldukca memnunum acikcasi... Diyosun ki yazilim iyi ama daha agresif olsun 3de arac kesiliyo yada 4000den sonra guc dusuk vb ona gore yonlendiriyosun steliosu oda ona gore tekrar bi optimizasyona gidiyo taaaaki sen memnun olana kadar, tabi bu arada log alip aracindan ona gonderiyosun ki farkedemedigin ters biseyle karsilasmismisin onuda kontrol ediyor.. sonuc olarak test yazilimlari ile memnun oluncaya kadar tekrar tekrar yazilimi yenileyip son noktada asil yazilimi gonderiyor yoluna devam ediyorsun.. karar senin......
    hizmet süpermiş zaten ne varsa yurtdışında var.ecu barbaros stelios bu üçünden birine kesin yaptırıcam.aralarında görünende en iyi stelios ama maliyet olsun yunanistana gitme veya yollama bakımından biraz sıkıntılı bunların hepsini araştırıp en iyi şekilde aracıma yansıtıcam.ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.sonuçları paylaşıcam.

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öncel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 cm yayla öyle bi gözün alışırkii

tabi 156 lıkta arka spoyleride unutmamak lazım.
    coilover+18 o.z larla beğenmeyeni bana gösterin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hizmet süpermiş zaten ne varsa yurtdışında var.ecu barbaros stelios bu üçünden birine kesin yaptırıcam.aralarında görünende en iyi stelios ama maliyet olsun yunanistana gitme veya yollama bakımından biraz sıkıntılı bunların hepsini araştırıp en iyi şekilde aracıma yansıtıcam.ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.sonuçları paylaşıcam.
    Bi yanlis anlasilma olmasin diye yaziyorum kardesim tekrardan, turkiyedeki arkadaslar zaten isinde ustalar oldukca... Yunanistana gidemeyebilirsin ki bizde gidemiyoruz. Yapilan sadece obd2 adi verilen 35-40tl lik bir kablo ile beyindeki yazilimi okutup mail atman ve gelicek modlu yazilimi ayni kablo araciligi ile tekrar yuklemen.. yoksa beyini komple sök gonder gelsin tak isi degil

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen göktancım kesinlikle katılıyorum...bu arada modaya uydum bende sisleri sarı yaptım şimdide parkları bağlatıcam fena olucak
    the fast and the furious

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan 207 gt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen göktancım kesinlikle katılıyorum...bu arada modaya uydum bende sisleri sarı yaptım şimdide parkları bağlatıcam fena olucak
    o zaman güncel foto isteriz,bende hafta sonu bi kaç foto koyiyim coilli,

5 cm eibach yaylarım halen satılık,yabancıya gitmesin arkadaşlar

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin coil lerde kıyak olmuş kardeşim kazasız belasız kullanasın kaça patladı montaj dahil bu arada?bide unutmadan sürtme yapıyormu ön dablumbazlar sertlik konfor vs vs nasıl bende düsünüyorum.
    the fast and the furious

TolgaErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederimadana şartlarına göre yapılmış bi yazılım ortaya kadar 76 krom boru cai vanalı egzoz
    Ecufast Özgün'e git çok memnun kalırsın. 600 TL ye yapıyodu en son. Ayrıca sana S3 DV ve iyi bi hava filtresi de lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi yanlis anlasilma olmasin diye yaziyorum kardesim tekrardan, turkiyedeki arkadaslar zaten isinde ustalar oldukca... Yunanistana gidemeyebilirsin ki bizde gidemiyoruz. Yapilan sadece obd2 adi verilen 35-40tl lik bir kablo ile beyindeki yazilimi okutup mail atman ve gelicek modlu yazilimi ayni kablo araciligi ile tekrar yuklemen.. yoksa beyini komple sök gonder gelsin tak isi degil
    olursa artık öyle yapıcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecufast Özgün'e git çok memnun kalırsın. 600 TL ye yapıyodu en son. Ayrıca sana S3 DV ve iyi bi hava filtresi de lazım.
    filtreden memnunum ama s3 dv işini araştırıyorum.her rc de olması gereken bişe fiyat konusunda bilginiz varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dumpvalve işinde sanırım forge dv en sağlıklı iş görüyor
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtreden memnunum ama s3 dv işini araştırıyorum.her rc de olması gereken bişe fiyat konusunda bilginiz varmı?
    2 sene önce WV doğustan 264 tl ya almıstım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dumpvalve işinde sanırım forge dv en sağlıklı iş görüyor
    Eğer ileri gidip turbo büyütceksen evet. Ama stock turbo ile extra maliyete gerek yok hiç bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan 207 gt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin coil lerde kıyak olmuş kardeşim kazasız belasız kullanasın kaça patladı montaj dahil bu arada?bide unutmadan sürtme yapıyormu ön dablumbazlar sertlik konfor vs vs nasıl bende düsünüyorum.
    şu an 2 cm daha önleri düşürebilirim ama cupra lipim tam 4 parmak yere davlumbazlara sadece yaylanınca sürtüyo ama abartı şekilde değil,konfor müthiş oldu yaylardaki o vurma ve sekme kayboldu ortadan,%100 tavsiye ederim,hiç düşünme al

mehmeterdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son zamlardan sonra 207 gt yi sattım polo tdi devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)