rollingte bende aranızda olmak isterdim ama aracı işik car audio'ya bırakıyorum iş çıkışı,maalesef geçilmek gibi bir korkunuz olmayacak bu akşamyeni müzik sistemim coming soon
![]()
valla cok isterdim nihat ama baska bi yere sozum var bu aksam, keske daha onceden haberim olsaydı. ama zaten sonuç belli özgürün o haliyle sadece sentemiydi neydi artık bilemiorum tam gecen olusan o sorunla üzülmesinden sonra ben simdiden üzülürüm kendi halime![]()
yakında rc turbosu ile geliyorum bakalım o zaman bi deneme farz olur.. ama 6 ileri olayı sizdeki tamamen olayı tarafınıza cevriyor zaten
bitane ds3 zaten simdiki haliyle üzdü beni
seninlede sonuc cok farklı olmayacaktır inanıyorumki
![]()
ama hafta ici bi aksam müsait olursan cidden bi cıkalım hepberaber.. gecenki bulusma cok ani oldu biliyorum, gelemedin sende. ayarlayalim, loglarımızı alır iki sıkar keyfimize bakarız
özgürle son durum noldu sorunlar cozuldukten sonra deneme sanısınız oldumu?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
naman kardesim
mturhat kardesim
bu soru size özel gelsin
simdi elimde bir rc turbosu var arac ***** biliyorsunuz gt, rc turbosunu takmak istiyoruz, nelere ihtiyacımız var? sadece turbo ve egsoz manifoldunu degistir yürümü, yoksa baska seylerede ihtiyacımız varmı?
kestane kebap acele cevap,
yardımlarınız icin simdiden tesekkurler..
mehmet montajda sendeyim haberin olsun..![]()
![]()
boost control valve diye tahmin ediyorum
etuners : Technical File
iyi haftasonları arkadaslarrr...
dün gece nasıldı Antalya ekibi????![]()
Fiyatlar gayet uygun arkadaşlar.Eğer bize yaptığı gibi sınırsız güncelleme desteği de veriyorsa 10 numara..
özgürle son durum noldu sorunlar cozuldukten sonra deneme sanısınız oldumu?
Deneme şansımız olmadı ama twınscroll turbomla ve bayramdan sonra takacağım jcw manıfold ve egzantrıkle yıne arka plakamı okumaya devam edecek,gerçi bu haliyle de okuyor ama(atar sana antalyalogy)
Güzel bir big turbo projesi Mitsubishi TD04-13T turbo
THP Big Turbo from Argentina - North American Motoring
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)