guncelleme dediğim şu log alip alinan bilgiler işiginda yazilimi tekrar gözden gecirebilir.
veya araca yeni bir ekleme ( cutout ,downpipe , water -methanol ,buyuk turbo vb) yapildiğinda yazilimi ona göre ayarlatabilirsin...
şu ana kadar stage 2 stage 2+ , stage 3 , stage 4 test 1 , stage 4 test 2 olarak 5 adet yazilim aldim ekstra hic bir şey ödemedim örneğin![]()
uzun dişli ile polatlı-ankara arası![]()
güzel ortalama. ters yönde durum ne oluyor?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
bu farları bilen gören duyan?![]()
207tr de birileri almışdı sanki gördüm gibi
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
207 gt Debriyaj balatasını değiştiren oldumu orjinalmı değiştiriniz veya stage 2 stage 3 tarzında seçenek varmı? önerisi olan ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim ? Tşk'ler şimdiden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)