Hayırlı olsun , daha önce rcz 200 bujılerı dıyolardı , sonra omru cok kısa dediler orjınale donduler, ben evo 10 hks bujısı kullanıyorum,bujı cok hassas hangı numara ayar gerekıyosa yapılmalı direk taktırmayın![]()
Hayırlı olsun , daha önce rcz 200 bujılerı dıyolardı , sonra omru cok kısa dediler orjınale donduler, ben evo 10 hks bujısı kullanıyorum,bujı cok hassas hangı numara ayar gerekıyosa yapılmalı direk taktırmayın![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Aracına sonradan karter koruma taktıran var mı ? Şimdi aracı basıcaz kartel koruma yok benim GT de sonradan sıkıntı olmasın ?![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Bu karter olayını bende düşündüm ama neden orjinal de yok bunu da merak ettim doğrusu.Zaten döt kadar yer gereğinden fazla ısınıyor hava alsın biraz daha rahatlasın diyemi konulmamış bilen varsa paylaşsın lütfen![]()
Kaza anında motorun düşmesi gerekiyormuş karter koruma onu engelliyomuş falan tarzında birşeyler yazıyordu internette bana çok saçma gelmişti
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
hadi ama Göktan.........![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)