özgür bu benim şimdiye kadar muhattap olduğum yetkili peugeot servisleri bir garip ben de zamanında istanbulda bir kaç yetkili servisi gittim dedikleri aynen yok yapamayız gerek yok böyle bin yok servera bağlancam bir ton iş hep surat yaptılar hep geri gönderildim
en son hipodrom'un ordaki berkeye gittim orası yapıyor bir orayı da dene derim orada ertan usta bu işlerle uğraşan yetkili
bu arada bugün sana bahçelievlerde albea'dan selam veren bendim tanıyamadın sanırım
Kardeşim şaşırdım valla çünkü yapmak istemeyen servis Berke idi zaten.
Yaparız ama herhangi bir problemde risk kabul etmeyiz diyorlar kağıt imzalarsanız yaparız diyorlar. Belki bir problem çıkmıcak ama korkuttular gözümü orda.
Ya gördüm albea'yı korna da çaldım da çıkartamadım valla kusura bakma
Tamamdır haberleşiriz
Servis olayı enteresanmış..
Yetkili serviste yazılım olayı kabaca şöyle bir yapıya sahip:
1. Diag cihazı bağlanır, arabayı görür, tanır, anlar..
2. Yazılım güncellemesi için diag cihazı internete çıkar. Bu her donanım için ayrı ayrı yapılır(ECU, BSI, ABS/ESP, Havayastıkları, Radio, Bluetooth vb. hepsi ayrı ayrı)
3. Güncelleme varsa, cihaz internetten yazılımı slave cihaz mantığı ile indirip "on-the-fly" arabaya yükler.
4. "on the fly" demek kabaca, yazılım netten gelir, laptop'a uğramadan/kaydedilmeden arabaya yüklenir. Bu yüzden yükleme esnasında internet kesilirse, araçla bağlantı koparsa, laptopun pili biterse vb sıkıntılarda ECU kendini kitleyebilir, araba bir daha çalışamayabilir. İşlem on-the-fly olduğu için aynı yazılım bir başka arabaya veya aynı arabaya tekrar yüklenmek istense bile her seferinde netten tekrar indirilir.
Yükleme dahil toplam süre 15-20 dk civarıdır.
Custom yazılımlı arabaların stock yazılımla olan durumu:
Her stock yazılımın ***** bir versiyon numarası vardır. Bu versiyon numaralandırması ve stock yazılım varyasyonlarında duayen kişi Mehmet Gazihan'dır bu arada, ben onun detayında bilemem.
Custom yapılan yazılımlarda stock yazılım baz alındığından, yazılım custom'a döndüğünde versiyon numarası değişmez. Şimdi bunu da 1-2 senaryoda irdelemek gerekirse;
1. Veli'nin RC'sindeki stock(fabrika) yazılımının versiyonu 001 olsun.
2. Kanı kaynadı custom yazılım yaptırmak istedi. Custom yazılım yapıcı arkadaş bunun için önce arabadaki yazılımı kendine kopyalar.
3. İçeriğini değiştirir ama temel bilgiler aynı kalır ki, araba yazılımda müdahale olduğunu anlamasın. MED17.4 ECU'lara genelde bu yöntemle yükleme yapılır. Farklı yöntemler olabilir, ama piyasanın %95'i bu yöntemdedir ve çok daha güvenlidir.
4. Değiştirilmiş yazılımı arabaya geri yükler. Bu süreçte versiyon numarası değişmez.
Veli'nin canı sıkıldı.. Orjinale dönmek istedi:
a. Eğer custom'cı arkadaşı stock yazılımını yedeklemişse direk ona gidip yükletebilir.
b1. Yedeklememişse işi biraz daha zordur. Çünkü yetkili servislerin birçoğu yatay yükleme yapmayı bilmez, fabrika ve distribütör bu işlemi de özel durumlar haricinde desteklemez. Yatay yükleme= Aynı versiyonu bir daha yükleme.
b2. Veli'nin arabası servise gittiğinde cihaza bağlanır. Cihaz internete çıktığında son versiyon olarak zaten 001 i görürse, güncelleme yok mesajı verir. Çünkü cihaz da içerdeki yazılımın custom olduğunu anlamaz(anlar da anlamazmış gibi davranır). Eğer 002 veya üstü bir versiyon varsa yüklenir ve araç stock ama farklı ama daha güncel bir yazılımla orjinale dönmüş olur. Eğer böyle olursa, custom'cının da elindeki map çöp olur. yeni versiyonu tekrar çekip parmaklaması gerekir.
b3. Bunu göre yetkili servis teknik Danışman'ın resmi olarak yapabileceği hiçbir şey yoktur.
Sorunu çözülmeyen müşteri de ya kendi ya da arandığında servisi şikayet edeceğinden, servis çok ciddi prim kaybına uğrar -ki 2 müşterinin şikayeti servisin o ayı zararla kapamasına yeterlidir. Bu yüzden bu işlem için kayıt açmak istemezler. Açılmamış kayıt risk teşkil etmez.
RC için 2012 ortalarına doğru majör bir ECU güncellemesi çıktıydı. Yanlış hatırlamıyorsam, aracın diag lambasının yanma toleranslarını arttırıyor(lamba daha zor yanıyor, araç daha zor güvenli moda geçiyor) ve sente atması ve VVT ile ilgili bir takım ayarlamalar içeriyordu. Özay bu versiyon üzerine modlu bir yazılım kullanıyordu en son.
Uzun oldu biraz![]()
Teşekkürler detaylı açıklama için.
Özgün baktı aracın üzerinde eski versiyon var, bunu güncelletirsem daha iyi olacağını söyledi bende o nedenle servise gittim.
Bu konuyu Peugeot Türkiye'ye yazdım sonuçta ben müşteriyim ve yetkili servise gitmişim özel servis olsa neyse, var olan riski bana yıkma hakları yok. Aracım üzerinde 2008 yılına ait yazılım gözüküyor şu an onu kontrol ettiler.
Diyorlar ki, arabada arıza yoksa versiyon güncellenmezmiş. Peugeot Türkiye öyle söylüyormuş arıza yoksa güncellemeyin diye(ultra saçma). Enjeksiyon beyni idi galiba yanlış hatırlamıyorsam onunla ilgili birşeyler anlatıp durdular.
Arıza kısmına katılmıyorum mesela bende oem yazılıma gore map yapmıstık deniz güncelleme var dedi makineye bağladık direk güncellenmiş yazılım yüklendi eski yazılım silindi onu okuyup yeni modlu yazılım istedik gelen yazılımı kurduk arabaya yani sonucda versıyon numarası değiştiyse her halükarda yeni yazılım araca yüklenir servis ben yükleyemem dıyemez zaten siz söylemezseninz kolaylıklada oynanmış yazılım olduğunu anlamazlar.Bence ısrarcı olun yenı yazılım yükletin ona görede mod yaptırın mod yapıcak arkadaş doğru söylemiş bence.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bakalım Peugeot Türkiye'ye yazdım onlar geri dönüş yapar illa ki, Ptesi günü aracın alındığından beri bakıma girdiği Aktif İriyıl'a gidicem. Sonuçta adamlar yapmış tüm bakımları hiç güncelleme yapmamışlar orada daha rahat diretirim.
Berke'de ki çalışanlar direk aman bozulur moduna girdi, sanki bademcik ameliyatına giricemde ölebilirim diye kağıt imzalatıcaklar bana öyle yapıcaklar işlemi![]()
olur valla yan yana gelince ne eksik ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım beraber fikir paylaşımı yaparız...
the fast and the furious
Hocam çok iyi yazmışın ama ufak bir yeri yanlış olmuş.PP2000 yada DiagBox yazılımları bu güncelleme dosyasını Temp file için kaydeder. Olduki kaydetmedi RAM üzerinde dosyayı kaydeder ve dosyanın tamamı yüklenmeden beyine yazılmaz. Yani dosya tamamen Internet'ten indirilir. CRC kontrolü yapılır. Daha sonra beyine yüklenir. Yani yükleme yaparken Internet bağlantısı kesilirse hiçbirşey olmaz. Dosya inmediği yada eksik indiği için beyine yüklemeye başlanmaz. Ama yükleme olurken aracın bağlantısı koparsa ne bilim kablo çıkarsa yerinden yada laptop virus yada arızadan dolayı kitlenirse yada kapanırsa, reset atarsa o zaman dediğin gibi ECU brick olur.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)