o zaman 5000km de yağ deiştirdiğimde Motul'e geri dönelim300V paklıcak..
Serhan Pazar gördüğümde çıkıyodun. Keşke aynı grupta olsaydıkE grubunda çıktım bende.. Tam en sıcak zamanda. 3 tur tam atabildim.
![]()
Baskı balata volan olarak bugun değiştiricem sol bacagımın aşırı kaslanmasından ötürü orjınale donmek şart oldu![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
arkadaslar bu zamana kadar hep honda kullandım peugeot ıle fazla bır bılgım yok aracımı değiştırmeye karar verdım 207 gt rc veya lemans serılerınden bırını dusunuyorum aklımda rc var fakat bu 3 serı arasındakı farklılıkları ozellıklerı kısaca anlatırmısınız tecrube yaşayanlarınız
kısaca zevkli araçlar...
gt esp kapatılamıyor, mekanik mod lazım kapatmak için
rc ve lemans ikiside aynı araçlar. donanım farklı tamamen. lemans biraz daha donanımsız kalıyor, cd changer yok vb gibi. süspansiyonlar gt den daha sert.
motorda ufak tefek farklılıklar var gt-rc arasında, piston kalınlıkları vb.
rc de sps+elektrik destekli direksiyon var, gt de sadece elektrik
rc de overboost var , gt de yok. (ama yazılımla hepsinin olacağı aynı 350nm tork max)
rc lerde alcantra, gt lerde deri döşemeler. kadranlar gt beyaz, rc siyah.
rc-lemans serisinde cam tavan opsiyonel, gt standart
metalik ayna kapagı rc standart - gt yok
motor güçleri gt 150, rc 175 stock
jant desenleri aynı görünüyor fakat farklı
rc nin sanzımanı daha seri bildigim kadarı ile.
baskada bisey yok kısaca özetlersek.
sadece yazılımla 180-190hp, yazılım+donanımla 200-210hp, turboyuda büyütürüm bunların hepsiyle beraber dersen 270-290hp alabilirsin saglıklı bir şekilde.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
adamlar dizel 207ye bi turbo yapmışlar, 290hp civarları
LİNK
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)