Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
207 Rc Le Mans
Linkte ki arac ile ilgili fikir sahibi olan var midir?
aşağıdaki egsoz fıyat olarak ucuz gibi + / - yorumlarınızı bekliyorum
HKS ..POWER YANIK UCLU EKSOZ ..X POWER TUNING - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 134628030
peugeot'nun tüm 1.6 THP motorlarında belki de miniler'de 1444.TT parça kodlu filtre kullanılıyor
sadece RC'de ve ilk nesil GT'lerde değişik bir filtre kullanılıyor o da 1444.QR parça koduna sahip
niye sadece RC'de ve GT'de farklı bir filtre kullanılıyor o da ilginç
ama şöyle de birşey var sadece bu iki araç EURO 4 emisyon kurallarını karşılıyor diğer 156lık ve 200lük motorların hepsi yeni nesil ve Euro 5 normunda bir alakası olabilir belki...aklıma birtek bu unsur geliyor
RC'de ki filtre (1444QR) sıradan bildiğimiz standart kağıt bir filtre
bu 1444TT
Filtro de aire PSA 1444TT -
bu da 1444QR
New Genuine Peugeot/Citroen air filter pt#1444QR for 208,3008,308,C4,Mini | eBay
Ya genelinde bozuk diye biliyorum, yazilim varsa ondanda olabiliyor sanirim. Bende bi yazilim vardi tr nin en mesurlarindan ozaman ara ara kafasina gore devreden cikiyodu, ohh calisio derken bi anda virajin ortasinda cikiyodu :s cok sakat.. etunersa gectim simdi gaaayet iyi. Belki yazilim degilde benim jantlardada problem vardi biri catlakti, ordan hava kacirdikca denge merkezi kaciyo diyede cikiyo olabilirdi. Neyseki herkez beyin arizali derken duzeldi.. simdide nie tamamen cikmio diorum oda baska, esp tamamen kapaliyken arac kendini buluyo resmen![]()
![]()
jetta 170ps 207 RC 175ps - YouTube
Arkadaşlar bu benim video.. Bende daha iyi bekliyordum ama durum bu.Bi sıkıntı mı var diyeceğim.. Ama her şey normal ne arıza ne kaçak ne kesiklik hiçbir şey yok.. Bilen arkadaşlar bi el atalım ya da gideri bu mu??
Bu arada cemaatten özür diliyorum..![]()
Geçildik..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)