User Tag List

Sayfa 671/1195 İlkİlk ... 1715716216616696706716726736817217711171 ... SonSon
22691 sonuçtan 12.731 ile 12.749 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı atii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nası yani cooler aracın devrini yukarımı alıyo? yoksa kaliteli devirmi veriyo yani suanki 7200 coolerdan snra 8200 mu aluyo yoksa suanki 7200 gene aynı 7200 ama kaliteli 7200 mu oluyo. beyin fatal error 404 not found. yaktın bizi yalın reis
    turbonun dolduğu devri yukarı alıyor demek istemiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aman tanrımmm........ abim bide su listeye benide eklesek o.0
    LiveFastDieYoung ~

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aman tanrımmm........ abim bide su listeye benide eklesek o.0
    Kardeşim arabana birşeyler yapmadan önce biraz oku araştır en azından bu konuyu daha sonra turbo vs hakkında.Yapmak istediğin şeyler hakkında bilgi sahibi ol az çok.

Yoksa arabana birşeyler yaptırmak istediğinde çok öperler seni

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahaha ya cidden yanlis anlasilmis turbonun doldugu gucun geldigi devirden bahsetmistim ben ahaha.. bu arada cooler sonrasi yazilim guncellemesi gerekli tabikide...
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1000devir çok ama yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illaki abi. az cok fikir danısıyorum bak. forge cooler istiyordm seat inki daha iyi dediler
    LiveFastDieYoung ~

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000devir çok ama yaw
    walla antalyalogy nin yalancisiyim ama cidden oyle alt devirler stok turboda gidiyo, stage 2 kaç devirde gücü alıyoki? benimki 2500 3000 gibi geliyo, hos stoktada 1600 devirde maxium tork diyordu... doğru yaw 1000 devir rahat atıyo..

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalın araba fena olmuş yıkandıktan sonra
    konuyu her zaman olduğu gibi takipteyim.izmire gidip araca hemen birşeyler yapmak istiyorum
    308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTku^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalın araba fena olmuş yıkandıktan sonra
    konuyu her zaman olduğu gibi takipteyim.izmire gidip araca hemen birşeyler yapmak istiyorum
    tesekkur ederim kardesim

saat kaçla kaç arası dükkanda oluyosun sen, cumartesi pazar fln duruyormusun? bende yıllık izindeyim 2 haftadır pazartesi başlıyorum ama tekrardan, bu sürede beyaz dünyanın karşısında hanımın sürücü kursu var orda takılıyorum, hanım yıllık izinden yararlandırmadı beni sağolsun onun yanındayım ahahaha yüzyüze tanışmak nasip olmadı yaaa...

bugünde DS3 lü bir arkadasımıza cat iptaliyle beraber komple egsoz yaptık, stage2 yazılımımızı yükledik sanayide geçti tüm gün sona varex tarzı bir son susuturucu taktık ama keşke sona stok takıp cutout yapsaymışız diyorum, komple açıkken egsoz felaket sesi vardı, ne çok bagırıyor nede rahatsız ediyor okadarda güzeldi simdi kısıldı sesi malesef. hatta senin dükkanın arka tarafında görmüşsündür belkide, beyaz mavi tavan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzıman yağının değişiminde kaç litre yağ kullanıyor.bi bilgisi olan varmı? motul 75w90 ile değiştiricem yağımı
    LiveFastDieYoung ~

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla antalyalogy nin yalancisiyim ama cidden oyle alt devirler stok turboda gidiyo, stage 2 kaç devirde gücü alıyoki? benimki 2500 3000 gibi geliyo, hos stoktada 1600 devirde maxium tork diyordu... doğru yaw 1000 devir rahat atıyo..
    2500-3000gibi doluyor benimde evet ama bunun üstüne +1000 fazla geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2500-3000gibi doluyor benimde evet ama bunun üstüne +1000 fazla geldi
    sende intercooler yokmu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Std benim cooler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkur ederim kardesim

saat kaçla kaç arası dükkanda oluyosun sen, cumartesi pazar fln duruyormusun? bende yıllık izindeyim 2 haftadır pazartesi başlıyorum ama tekrardan, bu sürede beyaz dünyanın karşısında hanımın sürücü kursu var orda takılıyorum, hanım yıllık izinden yararlandırmadı beni sağolsun onun yanındayım ahahaha yüzyüze tanışmak nasip olmadı yaaa...

bugünde DS3 lü bir arkadasımıza cat iptaliyle beraber komple egsoz yaptık, stage2 yazılımımızı yükledik sanayide geçti tüm gün sona varex tarzı bir son susuturucu taktık ama keşke sona stok takıp cutout yapsaymışız diyorum, komple açıkken egsoz felaket sesi vardı, ne çok bagırıyor nede rahatsız ediyor okadarda güzeldi simdi kısıldı sesi malesef. hatta senin dükkanın arka tarafında görmüşsündür belkide, beyaz mavi tavan..
    sabah 10.30 akşam kafamıza göre ortalama 21.00 e kadar dükkandayım.telefonu özelden atsana yarın haberleşelim.sen gelemesende ben uğrarım neredeysen.ein plaka ds3üde görüyorum ama sesini duymadım

birde qtp mi yapayım varexmi ?
    308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illaki abi. az cok fikir danısıyorum bak. forge cooler istiyordm seat inki daha iyi dediler
    kardeş aracın hayırlı olsun güle güle kullan,ama biraz sakin ol şu bahsettiğin modifiyeler mekaniğin kalbini oluşturuyor ''sağdan soldan böyle dediler'' yerine tüm yapılmış set up ları inceleyip şahısların elde ettiği performansları net bir şekilde görüp ona göre yol seçmelisin.okuduğum kadarıyla şu an aracında kesme v.s. varmış önce stock haline dönüp onları çözmelisin.bu terazi gibi ince bir dengedir hepsinin en iyisinden birer tane alman işi çözmez,aracın üç günde çöp olur satmak zorunda kalırsın dikkat et.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş aracın hayırlı olsun güle güle kullan,ama biraz sakin ol şu bahsettiğin modifiyeler mekaniğin kalbini oluşturuyor ''sağdan soldan böyle dediler'' yerine tüm yapılmış set up ları inceleyip şahısların elde ettiği performansları net bir şekilde görüp ona göre yol seçmelisin.okuduğum kadarıyla şu an aracında kesme v.s. varmış önce stock haline dönüp onları çözmelisin.bu terazi gibi ince bir dengedir hepsinin en iyisinden birer tane alman işi çözmez,aracın üç günde çöp olur satmak zorunda kalırsın dikkat et.

allah razı olsn abim.cidden acıklaycı olmuş yorumun.. aracımdaki kesiklik icin gürsel abilerle görüştüm kısmetse bugun gidicem yanlarına(bobinler ve ateşleme bujileri dediler.ateşleme bujilerim 6bn km once degişti ngk nin iridyum.gürsel abi thp 200 luk takalım dedi.bugun bi gidicem bakalım.bazen diyorum yukleym stage 3.bazende gerek yok bukadar yeterli ilerde güclü bi makina alırım diyorum.kafam cok karışıyo abi içimde farklı bi heves var ondan dolayı ne yapıcagıma karar veremiyorum.ama dedigin gibi once butun sorunları cozmeliyim.teşekkur ederim.
    LiveFastDieYoung ~

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah razı olsn abim.cidden acıklaycı olmuş yorumun.. aracımdaki kesiklik icin gürsel abilerle görüştüm kısmetse bugun gidicem yanlarına(bobinler ve ateşleme bujileri dediler.ateşleme bujilerim 6bn km once degişti ngk nin iridyum.gürsel abi thp 200 luk takalım dedi.bugun bi gidicem bakalım.bazen diyorum yukleym stage 3.bazende gerek yok bukadar yeterli ilerde güclü bi makina alırım diyorum.kafam cok karışıyo abi içimde farklı bi heves var ondan dolayı ne yapıcagıma karar veremiyorum.ama dedigin gibi once butun sorunları cozmeliyim.teşekkur ederim.
    arkadaşlar bu sayfalarda aradığınız aşağı yukarı tüm soruların cevabı mevcut başdan sona okuyun bobın işi mesela kesıklık bobınle veya buji ile çölülmüyor hepsini denedik amerikayı yeniden keşfetmeyin derim.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda sayfa sayısı yazan yerin altında ''Search This Thread'' var.
    Oraya gerekli kelimeleri yazarak sadece bu konu içinde aratmış olursunuz.
    Saygılar.

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock yazılıma döndün mü? aracını tamamen stock yap buji muji karıştırma bi sıfırla herşeyi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)