aman tanrımmm........ abim bide su listeye benide eklesek o.0
LiveFastDieYoung ~
Ahahaha ya cidden yanlis anlasilmisturbonun doldugu gucun geldigi devirden bahsetmistim ben
ahaha.. bu arada cooler sonrasi yazilim guncellemesi gerekli tabikide...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
illaki abi. az cok fikir danısıyorum bak. forge cooler istiyordm seat inki daha iyi dediler
LiveFastDieYoung ~
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Yalın araba fena olmuş yıkandıktan sonra
konuyu her zaman olduğu gibi takipteyim.izmire gidip araca hemen birşeyler yapmak istiyorum![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
tesekkur ederim kardesim![]()
saat kaçla kaç arası dükkanda oluyosun sen, cumartesi pazar fln duruyormusun? bende yıllık izindeyim 2 haftadır pazartesi başlıyorum ama tekrardan, bu sürede beyaz dünyanın karşısında hanımın sürücü kursu var orda takılıyorum, hanım yıllık izinden yararlandırmadı beni sağolsun onun yanındayımahahaha
yüzyüze tanışmak nasip olmadı yaaa...
bugünde DS3 lü bir arkadasımıza cat iptaliyle beraber komple egsoz yaptık, stage2 yazılımımızı yükledik sanayide geçti tüm günsona varex tarzı bir son susuturucu taktık ama keşke sona stok takıp cutout yapsaymışız diyorum, komple açıkken egsoz felaket sesi vardı, ne çok bagırıyor nede rahatsız ediyor okadarda güzeldi
simdi kısıldı sesi malesef. hatta senin dükkanın arka tarafında görmüşsündür belkide, beyaz mavi tavan..
şanzıman yağının değişiminde kaç litre yağ kullanıyor.bi bilgisi olan varmı? motul 75w90 ile değiştiricem yağımı
LiveFastDieYoung ~
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
kardeş aracın hayırlı olsun güle güle kullan,ama biraz sakin ol şu bahsettiğin modifiyeler mekaniğin kalbini oluşturuyor ''sağdan soldan böyle dediler'' yerine tüm yapılmış set up ları inceleyip şahısların elde ettiği performansları net bir şekilde görüp ona göre yol seçmelisin.okuduğum kadarıyla şu an aracında kesme v.s. varmış önce stock haline dönüp onları çözmelisin.bu terazi gibi ince bir dengedir hepsinin en iyisinden birer tane alman işi çözmez,aracın üç günde çöp olur satmak zorunda kalırsın dikkat et.
allah razı olsn abim.cidden acıklaycı olmuş yorumun.. aracımdaki kesiklik icin gürsel abilerle görüştüm kısmetse bugun gidicem yanlarına(bobinler ve ateşleme bujileri dediler.ateşleme bujilerim 6bn km once degişti ngk nin iridyum.gürsel abi thp 200 luk takalım dedi.bugun bi gidicem bakalım.bazen diyorum yukleym stage 3.bazende gerek yok bukadar yeterli ilerde güclü bi makina alırım diyorum.kafam cok karışıyo abi içimde farklı bi heves var ondan dolayı ne yapıcagıma karar veremiyorum.ama dedigin gibi once butun sorunları cozmeliyim.teşekkur ederim.
LiveFastDieYoung ~
Yukarıda sayfa sayısı yazan yerin altında ''Search This Thread'' var.
Oraya gerekli kelimeleri yazarak sadece bu konu içinde aratmış olursunuz.
Saygılar.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)