bu buji bize olurmu ki acep........
CDI Spark 1000 - 10000rpm w/ denso iridium spark plug - YouTube
makyajlı kasa jantları baya hoşuma gitmeye başladı
Connecting site...
yok be ozgur hic hos durmuyo tabi zevk meselesi , ben islerden firsat bulursam tukanda arabayi takoza alip jantlari fumeye boyamayi dusunuyorum.
bu arada o arac 41.500 yaziyodu indirmis fiyati elemana do yi satarmisin demistim ' yok gardas kapi gibi 255 hp var ' dedi eleman![]()
Trabzon'un adami arabayi ederinden fazla fiyata alir satarkende dunyalari ister![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
buji kırma olayı RCZ200 bujilerinde oluyordu stok bujilerde sorun yok. gaplerini 0,65e ayarlatıp yola devam 5-10k arasında buji degişimi kafi bence.. yagda 5binde bir uygundur bizim araçlara.. filtrelerde yag degisiminde degişmeli tabiki. gerisi fasa fisobaska bujiye hiç gerenk yok..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
atii daha alalı 2 gün oldu okadar soru sordun yardım aldın hayırdır niye satmaya kalktın aracı, 3 kişi olduk diye seviniyodun?![]()
ilanı gördüm ***** sitede
![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Yılbaşına doğru almayı düşündüğümüz - Kırmızı Cam tavanlı RC arıyoruz , aracı alacağımız zamanı yazdım şimdiden aramaya başladık ***** pek fazla mevcut olmayınca..
Dediğim gibi acil olmayan bi kaç ay içinde satabilecek yazdığım özelliklerde RC sahibi olan yada tanıdığı olanlar pmden ulaşabilirlerse sevinirim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)