Güzel rx-8 konuları da var..Bir tane örnek ;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...niz-lazim.html
Güzel rx-8 konuları da var..Bir tane örnek ;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...niz-lazim.html
günaydın herkese kısalar h7, sisler h1-11'mi ne diye biliyorum. uzunlarada takmayı düşünüyosan çok yer kaplıycak balanslar 3takım xenon yapıyo çok dar rahat montaj için farları sökmek gerekebiliyo. ben sadece kısalarda kullanıyorum buralarda sis çok oluyo sisleri değiştirmedim sarı kalması daha iyi.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
106 dan sonra zevk verirmi bilmem gidişi, 900kg araç sonuçta. ama yükleyince illaki tatmin eder sonuçta içi dışı yürürü çok güzel araçlar.
antalyaya istanbula yolun düşerse o taraflardaki arkadaslarla bi irtibata geç derim, kullanırsın araclarını bakarsın nasıldır nedir, 207 grubu yardım etmeyi sever![]()
![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
İntercooler takmak istesek kaç lt lik almamız gerekiyo birde wastegate hiç takan varmı takılırmı ??
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
intercooler 7 LT, birçoğumuz seat sport intercooler kullanıyor.
6LL145804 parça koduda bu.
şekil itibari ile bu tip bisey oemde yaptırabilirsin.
wastegate ile oynayan yada degistiren bilmiyorum. bende basınç problemi var, steliosa danıştım ve derki wastegate somununu 2 tur sıkılaştırırsan yüksek devirlerde daha çok basınç tutabilirsin. denemedim bilmiyorum ama tavsiyesi bu yönde.
Basınç problemi dediğiniz ne tam nasıl anlıyorsunuz belirtileri ne yani ya da gösterge var oradan mı görüyorsunuz ?
yazılıma göre peak 1.4 vurması gerekirken ıkına sıkıla 1.2 görüyorum, continious 0,8 olması gerekiyor onda proglem yok gibi ama az bi düşüklük var ondada. obd2 den lionheart üzerinden izliyorum basıncı. 2. vites bitmek bilmiyo zaten şahin doğan gibi uzuyo tabiri caizse:P
Havalar ve araba soğukken ses genelde takozlardan geliyor özellikle parke taşlı yollardan geçerken yapar takoz zamanla deforme olup özelliğini yitiriyor
bu bahsettiğim araç yürürken araba ve havalar soğukken duyulan sesler
orjinal amortisör sistemini kullananlar ön takımdan ses gelmesi halınde ile ilgili Peugeot'nun bir kaç Flash Info'su elimde mevcut fakat tarayıcım yok upload edemem
bu cooler i nerden temin edebiliriz kaç lira dir ?
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
erkay senin arabanın dyno çıktısı yok mu hiç ?
lionheart obd yazılımı ücretsiz
aşağıdaki linkten indirilebilir
etuners : Technical File
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)