User Tag List

Sayfa 712/1195 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
22691 sonuçtan 13.510 ile 13.528 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj attım deneme için ulaştımı sana ?
    Oran sana özel araç aldım artık bol bol denetiz

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birşey sormak istiyorum orta susturucuyu cıkaran varmı öncesi ve sonrası ne gibi farklılklar yaşadınız ? paylaşırsanız sevinirim.
    ben arabayı alır almaz hemen orta susturucuya baktım zaten bır karış bır seymıs hemen çıkarttım sesıde toklastı sonda orjınal kullanıyorum arabada bır rahatlama oldu kanımca devırlenme bırazdaha arttı gıbı.........tuketım değişmedi BMW yı cok ıyı tanıyan bır servıs ustası bu motorda gazın sıkışması lazım dedı yoksa cat ıptalıde yapacaktım o engel oldu bence doğruda soylemıs......

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aldatmaca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arabayı alır almaz hemen orta susturucuya baktım zaten bır karış bır seymıs hemen çıkarttım sesıde toklastı sonda orjınal kullanıyorum arabada bır rahatlama oldu kanımca devırlenme bırazdaha arttı gıbı.........tuketım değişmedi BMW yı cok ıyı tanıyan bır servıs ustası bu motorda gazın sıkışması lazım dedı yoksa cat ıptalıde yapacaktım o engel oldu bence doğruda soylemıs......
    O halde ustanin soyledigini baz alacak olursak downpipe takip kati iptal etmenin bir faydasi yok, dogru mudur?
    Enteresan geldi
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    usta bmw'nin atmosferik motorlarıyla karıştırmış olmasın

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar ben emir arada bir yazılarınızı okuyordum. bende 7 binde dizel 207 urban move aldım ama aklım LEMANS ve RC de şu linklerdeki araclar hakkında bilginiz varmı ? bu fiyatlara mantıklımıdır. nasıp kısmetse alıcam rc veya lemans.
    devamlı güncel olarak takipteyim.

Connecting site...

Connecting site...

buda benım aracım

Le Mans ın bir önceki sahibi yakın arkadaşımdır araca dehşet titiz baktı ikinci sahibi de en az onun kadar titizdir kendisiyle ara sıra netten görüşüyoruz.Semih in aracını çok bilmem ama kendisi sağlam adamdır

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
    usta BMW ustası motoruda cok ıyı tanıyor bende basta bıraz sasırdım ama sonra servisteki ıkıncı el cat ıptallerını görünce biraz ıkna oldum zaten konuda da eskı mesajlarda nekadar az engel okadar ıyı turbo motorlarda denıpte sonradan bızım bu motorlar ıcın bıraz sıkıştırma olması gerektığıne dair yazı okumuştum ben en azından cat dolana kadar ıptal etmıcem .......zaten çoğu arkadaşta cat ıptalını ses daha duzgun çıksın mantığı ıle yapıyor diğer arabalarda ve motorlarda performans olarak bakan kışı sayısı okadarda cok değil..........

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta bmw'nin atmosferik motorlarıyla karıştırmış olmasın
    +1

ahahahahaha bu iyiydi işte

best exhaust no exhaust

bu arada cat ve orta iptali yapılıyorsa eger performans alınabilmesi için yazılımla desteklenmesi gerekmekte, yoksa bi ise yaramaz sesten baska hatta aracı bayabilirde. ama remap ile zaten önü açılıyor aracın.

bende downpipe + orta iptali, orta susturucu yerinde cutout ve stage3 yazılım var. cutout açıkken gelen güçle kapalıyken gelen güc gercekten cok farklı. alt devirleriniz için hafif bir geribasıncın etkisi olacaktır, cut out açıkken ölü oluyor alt devirler, ama cat ve orta ile üst devirlerinizde ciddi yıgılma olur ki cutout açıkken 3000 devrden sonra gelen güç çok farklı yani sözüm ona sadece son susturucu bile bayıyor aracı
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

ahahahahaha bu iyiydi işte

best exhaust no exhaust

bu arada cat ve orta iptali yapılıyorsa eger performans alınabilmesi için yazılımla desteklenmesi gerekmekte, yoksa bi ise yaramaz sesten baska hatta aracı bayabilirde. ama remap ile zaten önü açılıyor aracın.

bende downpipe + orta iptali, orta susturucu yerinde cutout ve stage3 yazılım var. cutout açıkken gelen güçle kapalıyken gelen güc gercekten cok farklı. alt devirleriniz için hafif bir geribasıncın etkisi olacaktır, cut out açıkken ölü oluyor alt devirler, ama cat ve orta ile üst devirlerinizde ciddi yıgılma olur ki cutout açıkken 3000 devrden sonra gelen güç çok farklı yani sözüm ona sadece son susturucu bile bayıyor aracı
    Yalin yapalim mi yapmayalim mi sadede gel bilmece gibi yazdin arkadas hahaha
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben yazılımı yaptırdım 2-3 gün sonra downpipe'ı takıp yazılımımı güncellettim, kesinlikle farkediyor.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aldatmaca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
    usta BMW ustası motoruda cok ıyı tanıyor bende basta bıraz sasırdım ama sonra servisteki ıkıncı el cat ıptallerını görünce biraz ıkna oldum zaten konuda da eskı mesajlarda nekadar az engel okadar ıyı turbo motorlarda denıpte sonradan bızım bu motorlar ıcın bıraz sıkıştırma olması gerektığıne dair yazı okumuştum ben en azından cat dolana kadar ıptal etmıcem .......zaten çoğu arkadaşta cat ıptalını ses daha duzgun çıksın mantığı ıle yapıyor diğer arabalarda ve motorlarda performans olarak bakan kışı sayısı okadarda cok değil..........
    Senin aracta kat yokki gerimi taktirdin ?o ustalar yokmu off

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalin yapalim mi yapmayalim mi sadede gel bilmece gibi yazdin arkadas hahaha
    kardes yazilim yaptırırsan söktür, yaptırmazsan söktürme kısacası

yazilim yaptırmazsan zaten herhalükarda yürümüyo araçlar cat olsun olmasın hahaha

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes yazilim yaptırırsan söktür, yaptırmazsan söktürme kısacası

yazilim yaptırmazsan zaten herhalükarda yürümüyo araçlar cat olsun olmasın hahaha
    aynen yazılımsız RC RC değildir Yaptırdıktan sonra stok bir RC bulup sürün derim
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

trky_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen yazılımsız RC RC değildir Yaptırdıktan sonra stok bir RC bulup sürün derim
    Gt içinde gecirlimi acaba bu dedikleriniz arada zaten 25hp gibi bi fark var yazılımla bi stock RC kadar olurmu? (bi yazılım yaptıramadım ). Lemans kullandım 25hpyi hissettiriyodu bariz Gt ye göre daha çabuk bitiriyodu sarmaya çalışıyodu sadece forge blowoff ve orta iptaldi sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trky_GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gt içinde gecirlimi acaba bu dedikleriniz arada zaten 25hp gibi bi fark var yazılımla bi stock RC kadar olurmu? (bi yazılım yaptıramadım ). Lemans kullandım 25hpyi hissettiriyodu bariz Gt ye göre daha çabuk bitiriyodu sarmaya çalışıyodu sadece forge blowoff ve orta iptaldi sanırım.
    rc birazdaha seri, sanzıman turbonun emme kısmının büyüklüğü, pistondaki hafif kalınlık, turbo pallerinin materyallerine kadar degisiklikler o 25hp yi olusturan sadece yazılım degil. ama stage 1 yazılımlı GT, sotck RC yi gecer kanısındayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yazılımı yaptırdım 2-3 gün sonra downpipe'ı takıp yazılımımı güncellettim, kesinlikle farkediyor.
    downpipe iptalmi orjinalmı abi.
    LiveFastDieYoung ~

trky_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dp, orjinal boru sonda hks, mantar filtre kiti forge tarzı çamurluk içinde vardı cooler alıp yazılım yaptırcaktım aklımdaki buydu ama polise yakalanınca egsozdan hepsini söktüm şuan benzin koyup geziyorum

yagizisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhaba ;
    Bugun servise gittim henüz 80bin bakımına 5 bin km var yalnız aklıma takılan bır sey var ağır bakımı.Konustum servisle ve bana soylenen sizin araclarınızda ağır bakım diye bir şey yok trigeriniz olmadıgından gerek duyulmuyor.Sadece zincir ses yaptıgında degıstırılmelıdır dediler. Ve 20 bin km önce sente atlama sorunum serviste çözüldü bu çözülürken butu aksamlar degısmıs bunu soyledır.Sizce ne yapmam gerek kararsız kaldım.
    Kelebek
    Mustafa ALTUNSOY.. ∞ (06 MUS 73)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yagizisik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba ;
    Bugun servise gittim henüz 80bin bakımına 5 bin km var yalnız aklıma takılan bır sey var ağır bakımı.Konustum servisle ve bana soylenen sizin araclarınızda ağır bakım diye bir şey yok trigeriniz olmadıgından gerek duyulmuyor.Sadece zincir ses yaptıgında degıstırılmelıdır dediler. Ve 20 bin km önce sente atlama sorunum serviste çözüldü bu çözülürken butu aksamlar degısmıs bunu soyledır.Sizce ne yapmam gerek kararsız kaldım.
    sente sorunu için zincir ve zincir gergi - kasnakları degisiyor.

tekrardan degismene gerek yok bence...

yag- yag filtresi, hava filtresi, benzin filtresi degistirip, baskı balata ve fren disk balata kontrol ettir yeter sanırım.

Diesel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bi kaç parçam var. İsteyenler ulaşabilir..
    ***** site linki

K&N kutu içi filtre kiti
    Connecting site...

DS3R "R" bagaj logosu
    Connecting site...

Greddy 76'lık Eksoz
    Connecting site...

Toyo T1R 215/45R17
    Connecting site...
    FordStore Müşteri Temsilcisi
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)