Dün gece canım sıkıldı ve video çekmek istedim, araçta sökük hiç birşey yoktur istetme dahil artı bagajım 15 kilo civarı dolu.3 kere değişik devir ve viteslerde denedim videoda farketdim normelde vites aralığım, 5800 devirde atıyorum,Maşallahı eksik olmazsa sevinirimVideo tarihine bakmayın kamera ayarımı yapamadım.
2 De 50-220Km
2.de 60-220KM
3.de 70-220Km
Link:
207 RC 2 De 50-220Km - YouTube
2.de 60-220KM - YouTube
3.de 70-220Km - YouTube
DRİLL
Dr.Ecu
maaşallah orhan
Orhan MaşAllah.Kamera açısı da süper olmuş..Evet vitesler biraz erken atılımış.Allah kaza bela vemesin İnşAllah..
Özellikler üst hızlardaki hızlanması gayet güzel..Egzos olarak komple krom boru 63,5-65 sona da varex düşünebilirsin yada spiralden sonrasına elektirikli kumandalı cut-out da olabilir (bu daha masrafsız ) ..
Orj egzos çok sıkıyor aracı.Şöyle örnek vereyim minilerde dp,orta iptali ve orj son ile sanki performans son varmış gibi ses çıkıyor ve çatırdıyor bizim RC lerde aynı setupla hiç ses yok neredeyse (bir tık ses kalınlaşıyor sadece )
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
merhaba arkadaslar 207 lerin orj. fabrika çıkıslı radyatörlerindeki antifrizin rengi hangisi bilen varmı ? MAVİ miydi ?
Allah nasip ederde duygusal anlamda beklentilerim gerceklesirse hafta cumartesi sabah 8 de cikarim yola Antalya'ya dogru 200 km yol topu topu ama deneme falan yok))
Women are like Buddhist , They're worship ox.
gençliiiiiiiiiiiiikkk napiosunuz yaaawwww...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)