yanakta düşüyor sürteceğini zannetmiyorum.
benden demesi![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Orhan Başkan seni roll king ilan ediyoruz.Ve başarılarının devamını diliyoruz...
Hiiiç polemiğe girme bi 1.4 tsi bi de honda tayfası ile uğraşılmaz![]()
boost controllerim geldi beyler![]()
![]()
TD05'e birkaç adım kaldı![]()
![]()
bana simdi 2 adet tekli 52mm pod lazım...
![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
tsi ve honda tayfasına inat gazlamaya devam durmak yokbabam ile yanyana gitsem bile ona bile kamera cekicem
kimse ile polemik yaşamam susmak herzaman en iyisiidir.
Seninde başını döndürcem
Way kardeşim bu arkadaş iyi arkadaşdır bilesiniz on numara bir adamdır
DRİLL
Dr.Ecu
Slm beyler rc almayı düşünüyormm ankaradaki cam tavanlı kırmızı rc hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi
Orhan abi saolasın ben sadece tarafsız davranıyorumbu roll muhabbetleri icin kalp kırmaya gerek yok haksızlık yapıldıgı zaman kızıyorum sende fazla takılma.Araban cok güzel gidiyo masallah nazar degmesin.Tahminimce 1 2 boy cıkarsın önüme hic önemli degil deneyelim tekrar.En azından anlamıs oluruz bujilerden sonra ne kadar hızlandıgını.Video konusu hic sıkıntı degil benim icin rahat rahat paylasabilrsin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)