bende diyordum bu millet nerede?
antalyaya bi rc daha gelio gibi)
fiyat güzel
sıkıntısı yoksa değerlendirilebilir
Connecting site...
Efe başına taş mı düştü kardeşimHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Bu arada Efeden sonra Türkiye nin en güzel RC LeMans ı ortaya çıkacaktır , zevki iyidir kendilerinin
![]()
Efe aldı demek konuşmuştuk geçenlerde hayırlı olsun, at gibi koşturur o arabayı şimdi
Özgür abi, rc-lemans diye ayrım yapmaya gerek yok bence. Renkleri dışında hepimizin arabası zaten aynı, müthiş bijon ölçümüz dışından ne jant takabiliyoruz ne başka birşey. olaydı şöyle 4x100 ah ah![]()
2010 Modellerin stop ledli stop lambalarinin fiyati konusunda bilgi sahibi olan var mi ?
Women are like Buddhist , They're worship ox.
sevgili 207 sever abilerim kardeslerim
bildiginiz gibi azılı bir hondacıyımama özellik konfor kalite donanım olarak alabilecegim en güzel aracı aldıgımı düşünüyorum dijital kliması aynası vs si çok çok dolu bir araç.fiyatına göre bedava hatta.
bende öyle bir şanslı adamımki aldıgım araç izmir ege bmw servisinin servis müdürünün aracını aldım
inanın benzin koymaktan başka yapılabilecek bişiy bırakmamıs okadar temizdiki pazarlık etmeye utandım koltukları kapı içleri hatasız oluşu mahfetti bni exper olmama ragmen kusur bulamadımben gelmeden 2gün evvel baskı balatayı orjinal valeo olanla degiştirmiş bujiler jcw bujileri bobinleri vs vs.
araçta extra olarak
oz racing ultraleggera 17'' jantlar gri renkli olanından
p zero nero lastikler 5000'lik
koni coilover
supersprint downpipe orta kat iptali
kn filtre kiti
xenonları
prosport boost gauge
s3 dump valve
bende bunların üstüne kısa vadede
forge dumpvalve kit
seatsport intercooler
chare yazılım
krom intercooler boruları
cupra lip
kırmızı bijonlar
vede egzantrik takıcam.
antalyalı olarak abilerimin bilgi birikiminden faydanlancam
bana yardımcı olan
öncel abime
özgür abime,
serdar ve küçük özgüreçok tsk ederim...
Şu an 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 konuk)