Brom gt de 6 ilerimi var bn mi yanlış gördüm![]()
Avrupada 156 lık cc ve gt lerde lerde 6 ileri manuel kullanıldı.
Stelios neden uygulamıyorsunuz çok basıt demişti.
Bizim tek şansımız ds3 yada rcz şanzımanını uygulamak.Uymama gibi bir sıkıntı yok aynı bloga uygulandı ama tek sıkıntı vites kolunun nereye denk geleceği vb detaylar.
Kazalı parçaları satılan rcz,ds3 bulunursa alınıp uygulanabilir..
Ben de istiyorum bence RC,GT ye yapıabilecek en iy upgrade dir 6 ileri..![]()
Yeni yıl hepimize güzel şeyler getirsin![]()
Özgür abi bi ara kazali arabalar vwr diyodun ds3 ; yeni yıl da 6 ileri candır![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
ya biliosun özgür çok tartıştık bu konuyu seninle, benim aklıma takılan kısımlarda sadece sanzımanla biticekmi iş? ykosa vites kolu, vites yolu bi ton ıvırı zıvırıda olucakmı? 1000tl al 500 taktır dan baska masraf cıkarsa ugrasılcak çile diil bence bi ton parca degisicekse.. ama ilerde olurda hem harcanıcak para hem zaman neden olmasın![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Herkese nice sağlıklı mutlu huzurlu bol kazançlı yıllar dilerim. Arkadaşlar dün aracımı daha yakından tanıma fırsatım oldu ilk defa yüksek hızlara çıkabildim. Benim için farklı bi deneyimdi. İst içi arkadaşlar bilir eminönü florya sahil yolunda sakin bir şekilde giderken bmw 320i li bi vatandaş sıkıştırma ve gazlama yöntemiyle beni havaya soktu. Laleli civarlarında yol boştu ve ikimizde sıkıştırmaya başladık. Yerler kuru ve lastiklerimin yeni olması bana ayrı bi güven veriyordu virajlara daha hızlı giriyordum ve bi süre tampon yaptık birbirimize daha sonra ben vatandaşa yol verdim bi süre daha gazlıyorduk orta refujlerin bakım çalışması varmış herhangi bir uyarı levhası falan yoktu bariyerleri yıkıyorlarmış önümde aşırı ani frenleme yaptı dolayısıyla bende frenledim bmw aşırı arkadan kayma yaptı benim araçta arkadan kayma yaptı bi şekilde gazlayarak toparladım ve yanımdan geçtim bmw korkudan sağa çekmişti dün farkettimki ani yol değişimlerinde sıkıntı yaşama ihtimalim yüksek. Bunu viraj denge çubuklarıyla kayma ihtimalini daha aza indirebilirmiyiz. Arkadan kaymalar için ön viraj denge çubuğu kullanmak gerekiyor diye duymuştum. Sağlam bi coil iş görürmü. Önerileriniz nelerdir.
Gecmiş olsun. Esp devre dısımıydı ?ayak frendemı gectınız gırdınız seride yoksa kolay kolay bırakmaz sert gırmedıkce.
bende artık alışkanlık oldu aracı calıstırır calıstırmaz esp düğmesini devre dışı bırakıyorum. orda ısık yanacak benim kontrolumde olacak hahaha.bende kapalıyken cok zorladım yine banamasın demedi. cok koptugu zaman yıne devreye giriyor tam iptal değil yanı sistem.
5 boy orhan gecen cumartesi ne oldu ne bitti goy goy 4-5 boy bişi duymadım hiç. sıkıntımı oldu denemelrde ne oldu?
DS3 ün şanzımanı 6 ileri ama fazla uzunzaten araştırmışsınızdır ama yine de uyarıyım... Bende kısa dişli benzeri arayışlar içerisindeyim... 4 sonu 220 oluyor 6 sonu için swap lazım
![]()
6 ilerinin kaldirdigi tork nedir?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)