titanium turbo ceket için pamuk eller cebe beyler hadi tr nin en hızlı 207 si için bizimde ufak bi çabamız emeyimiz olsun.
ne kadar abi bu ceket. ??? veya alamadıgınız paranızın yetmedigi bir nokta vrmıdır ?
titanium turbo ceket için pamuk eller cebe beyler hadi tr nin en hızlı 207 si için bizimde ufak bi çabamız emeyimiz olsun.
ne kadar abi bu ceket. ??? veya alamadıgınız paranızın yetmedigi bir nokta vrmıdır ?
Flitre için forge styla filtre borusunu yarın bir sorayım Ramazan Ustaya isteyen arkadaşlara yaptırırız belki..
Elinde halen boost boruları var, ayrca sona kadar 70 lik cat back de var onu da sorarım..
Göktan fotosunu paylaşsana bro..Bu arada Ramazan Usta, Antalya nın İsko su![]()
Bu arada şu beyaz vtecdeki yağlama hortumlarının fittinglerinden nerden buluruz çok güzel duruyorlar ?
70 dp
63.5 duz boru sona custom susturucu
SS hic zevkli degil , bi gun once yakin arkadasimin 2000 km de ki minisine komple yaptik ses muazzam patirdama cabasi
Ben daha da cok istiyorum sahsen, warex falan ac kapa tercih meselesi
Onumuzde ki ayda insallah boost pipeslari yaptiririm
Bu arada aracin liftteyken hazir su vvti selenoidini sokup temizlesem faydasi olurmu? Yada buna benzer yapilabilecek ufak capli bakim vs gibi birsey varmi ' yapsan iyi olur ' diyebileceginiz
Ayrica ozgurun coil hesabi gibi bende diyecektim , benden once davranmisdumpvalve kite 500 eksigim var Trabzonluyuz burda gel bakaym hauraya haha
Edit : linkteki rekorlar cok iyi bordo mavi 3 u birden 20 tl cok iyi, bakalim bizim arabada kullanabilecegimiz neresi var![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Arkadaşlar selam yeni araç alanlara da maşallah hoşgeldiniz.
Elimde orjinal 207 gt katalizör ve orta susturucu var arabamdan kalma aklınızda olsun Mehmet ustayada söyledim gerçi.
selamlar.
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Merceğin içindeki kısa ampullerinden biri hakkı rahmetine kavuşmuş ikisini birlikte değiştirmek istiyorum değiştirmişken ,
İki öneri bekliyorum ;
1-Ampulu hangi marka model alıyım ? orjinallerinin işlevi az gibi geldi bana performans olarak bi tık üstü nedir ?
2-Yarın antalyada olacağım bu ampulleri nereden temin edebilirim ? Bu soru antalya tayfaya yöneliktir![]()
güzel olmus serdar , sarıcakmısın ?
Masterpiece ampülleri taktıktan sonra farın kapagını iyi kapattıgından emın ol hava alacak yeri olmasın içine yoksa içine toz kaçar sararır , solar bugu yapar 106 gti 306 gti araçlarımdan biliyorum geldi basıma.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)