hadi bakalım hazılıklara devam
hayırdır
@Antalyalogy proje çok güzel allah utandırmasın
Yeni tip daha sert olan sübap yaylarını da kullanmayı düşünüyormusunuz ?
+ bizim araçların direksiyonunu en iyi ve zarar vermeden nasıl temizleyebiliriz ?
1:10 Meguiars APC kullanmayı cesaret edemedim rengini alır diye
Chemical guys deri temizleyici ve türevi ürünler mi kullanalım yoksa daha soft bir APC karışımımı ?
düzce gittim geldim bir, dönüşte baya eğlence çıktı mahçup etmedi aslan
Ben kolonyalı mendil ile temizliyordum, deri temizleyici var bende. Onu kullanırız istersen
Tufan çok teşekkür ederim, AMİN...
Mehmet Usta, Yalın ve Ben kullandık o yayları halihazırda..
Low-rider özgür e bir ürün tavsiye ettim en zararsız olarak onu kullanabilrsin asli görevi alcantra temizliği ama deride de iş yapar, kuru köpüktür..
ATAS Detap Kuru klöpük - Alcantraları da bununla temizleyin arkadaşlar macera aramaya gerek yok
ATAS DETAP ÇOK AMAÇLI DÖŞEME,TAVAN TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den
Detap Sprey Köpük-Alacantra/Nubuk/Süet/Kumaş - Detailing Turkey - Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma Forumu
serkan yaldır yaldır yanıyo makine![]()
Zamanında bu cihazı almak için baya araştırdım.
Şöyle bir salaklık var. peugeot 206+ asya'da 207 adıyla satıldığı için cihazlar canbus desteklemiyor. O yüzden orjinal teyp ile kullanılan özellikler gidiyor.
Ayrıca nette araştırdığımda yurtdışında alıp kullanıp radyo kanallarını hafızada tutamam vs benzeri problemler yaşayanlar gördüm.
Mesela bu ilan 207 diyor ama konsol resmi 206+
Connecting site...
Bu adamla görüştüğümde tamamen uyumlu olup olmayacağı ile ilgili garanti veremedi, takarız bakarız falan geveledi.
O yüzden vazgeçip double din aldım
Senin bahsettiğin araç kry plakalı olması lazım, onun aracında ki cihaz orjinal diye biliyorum.
Onceki postlarda dei cryo2 intercooler water spray diye bahsetmişsiniz merak ettim araştırdım onun haricinde söyle birşey buldum custom intercooler yaptırıcakların belki işine yarayabilir ?
Demo of the Mopar stage 2/3 water sprayer kit for Neon SRT4 - YouTube
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)