Sarı olduğu zaman vuruntu oluyordu. Değerler hakkında yalın bilgi verir.
Dediğim gibi kaydedicegi yer ile alakali bir problem var o yüzden olmuyor.
Alttakiler zaten avans, onlarda dikkat etmen gereken sey hepsinin ayni duzende gitmesi ayni anda ayni degeri vermesi, usttekilerde en fazla -3 gormen lazim, en guzeli 0 tabikide ama -3 e kadar arac tolere edebilio, ustu zarar, -6lara dusersen cok kotu, ustu buyuk tehlike her an gidebilir..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
yalın bro ne yaptın halledebildiniz mi makinayı?![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
arkadaslar bu motordaki parçaların numaralarını görebiliyormuyuz bir yerden serviceboxtan falan ?
güncellenmiş parçalar varmı yokmu benım aracta bilmiyorum ? işi saglama alıp degiştirmem mi lazım ? 2009 larda güncelmi ? zincir falan ?
Brolar intercolun boru islerini bana birakin. Intercol yapilip geldiginde benim arac uzerinde yapilip tum borular sizede birebir al tak seklinde gonderirim. Silikon boru isinide arastirmistim ama toplu bir fiyat isteyeyim.o iside halletmeye calisirim.pazartesi benden haber bekleyin. Su intercol gelsin borulari, isteyene forge hava filtre kitini, boost borularini kim ne isterse ben buradan yaptirup gondericem.
GOKTAN Boruları turbodan ıntercolere kadar , ıntercooler dan emmeye kadar tek kalemde yapalım kardesım , arada plastik malzeme kullanmayalım , o borularıda kople yalıtım yaptıkmı mükemmel olur. yılan gibi kıvrılsın dirsekleri sert dönmesın hacım daha verımlı olur. GT ile RC boru kalınlıklarını yaptırmadan önce tartışırız burda kardeşim. şu intercol , boru işini bir çözdümmü gerisi gelicek hemen insallah.
Düşünen olursa fiyatta güzellik yaparım detaylar ilanda , hayırlısı olsun
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post7341608
Son uygulamam
http://www.techturkey.com/forum/deta...ml#post7341756
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)