Herkese hayırlı akşamlar karar veremediğim bir konu var daha önce tecrübe edip bilgilenen birileri yardım ederse çok kıyak olur
bnm arabaya 2 ay içinde egzoz yapmak istiyorum varex ve miltek arasında kararsız kaldım fakat miltek biraz tuzlu olduğundan varexe daha yakınım veya daha farklı bişeyler önerebilecek varmı hangisi daha iyi olur?
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Tercih meselesi.
Cutout'un sesi gazlarken güzel ama onun dışında hep kapalı kullanmak zorundasın, sessiz halde de keyif vermiyor aracım bana.
yanlış anlamayın sadece espirisne söylüyorumda adam egsoz dedi adamın kanına girip coller a cutout a bulaştırmayınselam verene cooler tavsiyesi
tabi bu işin şakasıydı..ciddi bi sorum olacak siz değerli arkadaşlara yeterince deneyiminiz var fazlasıyla.. yarın sabah ecufasta gidip yazılım yükleticem.bildiğiniz üzere filtre bile yok.zır stok.. kafadan +35 alırsın dediler ve gaz tepkimesinede müdahale ederiz dediler..bir yazılım bu kadar fark ettirirmi acaba ??
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)