Mehmet de 5 cm lik yay var sanırım eibach 3.5 luk yay ile takaslamak istiyor?
ruslar senin kafadan yanlız abi
10sn koşup tesisatta yapmışlar müziksiz olmaz diyenlerden vatandaşlar
sen de bi dbn alsan aslında kötü değerler göreceğini sanmıyorum, yoksa havaların biraz daha düzelmesini mi bekliyorsunuz Mehmet ustanın arabanın rodaj bitince duble dbn alırsınız
Bu arada FUG a da maşallah sesi soluğu güzel geliyor![]()
Arkiler bugun montaj la ilgili biraz calistim i.c girisine kadar kromdan cevirerk dirsekle tek parca halinde getirirsek sadece duz bir adet 60mm bir adette bi tarafi 55 bitarafi 60mm olan iki slikon hortum isimizi cozuyor bu arada orj koruklu ust hortumlari kullanicaz simdilik boyle yarin resim ekleyecegim
Bu arada mehmet ustam hayirli olsun king rc![]()
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
ön tamponun 2 ızgara altlı üstlü ve ön bakalit elimde mevcut.. ızgaralar siyaha boyalı bakalitte beyaza boyalıdır..ihtiyacı olan varsa uygun fiyatlı verebilirim. 0535 833 88 34
Arkadaşlar RC yine can sıktı..P0299 arızası verdi. Düşük basınç diye geçiyor yanlışım yoksa. Dv s3 iç mekanizması var. Kaçak ordan mı diye düşündüm. Boost kontrol valfi yeni ama bozuk olabilir mi? Yada dv in gövdesi bozuk olabilir mi? Çünkü s3 içi ne yırtılcak bişey ne de başka bişey var.. Anlamadım gitti..
Benim arabada son zamanlarda ön taraftan gaza basınca tık diye bir ses geliyor aynı şekilde gazı bırakınca da yine aynı sesten geliyor rotçuya gösterdim ön takım sağlam dedi servistede üst kulaklarda falan herhangi bi sıkıntı yok dediler. Bir kaç rc sahibide aynı sorundan şikayetçi fakat sorunun nerden olduğunu bulamamışlar varmı bilen eden?
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Valla o sesi ben ve Orhan'da yaşadık, burada sorduk Erkay kulak olduğunu söyledi. Değiştirdik ve tık ses yok![]()
70TL idi galiba yeni değiştim ama hatırlamıyorum.
Ogedov var aramızda Okhan ds3 kullanıcısı, citroen servisleri var. Onlardan alıp orada değiştirdim ben.
tamamdır abi yarın gidip çözeyim mevzuyu kafam rahatladı![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Broo hadi catliyoruz meraktann
Turhat ustaaa....cok bekledik ama degdi...maasallah...bol basınçlı gunler
Bu arada 5 cm yaya bakamadim masterprice ama buyuk bir ihtimal var bende, 1 haftaligina istanbulda olucam doner donmez bakarim...
Ozgur abi silikon boru isi bendeee
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)