https://www.youtube.com/watch?v=UqdF...e_gdata_player
iyi geceler genclik...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=UqdF...e_gdata_player
iyi geceler genclik...![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
olm orhanla aramızda 50km var, istanbulda ha diyince gidemiyorsun o yolu
hadi gittin gece 1den önce zaten deneyemezsin. Bura antalya değil
Bu videodan sonra arabayı satma kararı aldım
Modifiye Hurafeleri - YouTube
Masallah gt nin ses 10 numara
Abi haklısın ama güncellenmiş seride olsa 1.3-1.4 bar gibi basınçları sağlıklı şekilde nası tutabilir ki? En nihayetinde 0.8 bar basan bi arabaya göre yapılan bi parça bu.
Vag grubu arabaların motorlarının ve parçalarının ne kadar dayanıklı olduğunun ortada olduğunu düşünürsek daha stock motorla basınç kaçıran arabalar var.
Orjinal d.v ye S3 yayıda koysak ben sağlıklı şekilde tutucağını zannetmiyorum tabi sen daha tecrübelisin haliyle...
Peki bu durumda Forge almanın mantığı nedir yani bütün dunya Forge alıyor,bütün tuner'lar yazılımdan önce ilk başta Forge dv öneriyor?
Ben eski arabamda yazılım varken Forge değil orjinal kullanıyodum ve bariz şekilde basınç kaçırıyodum fakat Forge taktıktan sonra araba yırtık uçurtma gibi gitmeye başladı
Edit: Bu arada video harika maşallah.
Gt ye burdan tekrar maşallah..cupra gibi gulugulu yapıyorantalya rol gecelerinde görmek nezaman inş?
VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA
Kanka benle deniyebilmesi için seçmen listesinde adı olması lazımşaka bir yana deng gelmiyoruz.
bunlar alışmış antalya yollarına,bro bilmiyorlarki geceleri 2 ye bazen 3 kadar bekliyoruz deneme içinneyse şu izmir otobanı açılsın orda deneriz antalyaya kadar
DRİLL
Dr.Ecu
***** mart ayı brodün gece ikitelliden dönüyorum gece 1 filan yapıştırdım 225 kendimce gidiyorum, içimden dedim oh pis Maşallah filan, derken arkadamdan bir siyah bir supra gecdi, arabadan kendimden soğudum şerefsizim hızımı 120 düşürdüm, plakayı okuyamadım
en az 270-290 arası yıldırım gibi birşeydi bütün gece uyumadım.
DRİLL
Dr.Ecu
Arkadaşlardan sizlerden ricam 207 RC vb bu sayfanın ilgi alanına giren fotoğraflarda beni facebook ta etiketlemeyin lütfen..
Şu an iş arayışım devam ediyor, işe alım uzmanları facebook profillerini inceliyorlar, ve herkez bizler gibi düşünmeyebilir.. Bir işe girelim ondan sonra tam gaz devam ederiz![]()
Wideband için bizim araçlarda oem sensör bağlantı yeri varmı yoksa egzoscudamı yer açtırıcaz ?
bunlara kalsa her sene yeni bir telefon yeni bir TV yeni bir tablet yeni bir laptop almalısın
şart abi ihtiyaç sonuçta dimi ? yoksa çağdışısın mağara adamısın![]()
ama arabaya gelince sakın elleme kurcalama zaten yol yokmuş trafik varmış
hele yazılım falan hurafe boşa para...
tüm ahali satın arabaları her kuruşunuzu teknolojiye yatırın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)