Ya su mk fransizinda on takimi yaptiriyirsun hala lakirti gecmiyor uyuz oluyorum![]()
Arkadaşlar listenin son hali böyle idi, malları kontrol ettim, sikinti yok hepsi ceviz..
Setten isteyenler bana pm atsın lütfen, hesap numaramı yollayayım.
Ayrıca kim hangi kargo firmasını tercih ediyorsa onu da belirtirse sevinirim- adresi ve cep numarası ile birlikte.
Tüm pm ler bana ulaşınca hepsini aynı gün kargolar buradan da takip numaralarını yayınlarım.
Teşekkürler..
4. vites 5000d/d sonra kesiklik vardı bobin siparişi verdim.Bobinlerim elime ulaştı yarın takmayı planlıyorum.Bobinleri değiştirmişken bujilerede bakayım diyorum.yazılım var aracımda üstündeki bujiler oem.Konunun bi kısmını okudum fakat takmam gereken bujiye karar veremedim.ne önerirsiniz?
Buji orjinalden baskasi sakat dostum, gap 0.65e ayarla yazilim varsa, gazlamaya devam![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1) rc le mans stock olarak şehir içi yakıt tüketiminiz ne durumda ?
2) le mans motoru mini r53s ile aynı motormu ?
3) le mans da herhangi bir kronik problem varmı ?
4) son olarak 30 40k km civarlarında kazasız boyasız le mans a fiyat ne verilmeli ?
Şimdiden teşekkürler.
1) 8,5-9 ortalama karışık gazlamalı çok dikkat edersen 7,2-7,5
2) lemans motoru r56 cooper s ile aynıdır.
3) kronik hiç bir problemi yoktur. (2009 öncesi üretimlerde sente atlama olabiliyordu ama onu düzeltti peugeot tamiri de 350-400 tl ve bir daha olmuyor sıkıntı değil yani)
4) aracına göre değişir bebekler bebeği az km li lemans 36-37 ye kadar el değiştirebiliyor. Yeni alanlar oldu aramızda yazsınlar ben kaça aldıklarını bilimiyorum tam olarak..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)