Guzel denemeler olacak belli
Bizde araya kaynarız![]()
Tünaydın, devlet baba yine bana 356 lira hız limiti cezası kitlemis, benim cooler montajı 1 ay daha ertelendi galiba![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Bugün sadece hava filtresi montajıyla yetindik malesef.
fikir vermesi yada montaj yapacak arkadaşlara kolylık olsun diye resimleri ekliyeyim.basit gibi duran açık hava filtre montajında ufak tefek sıkıntılar çıkabiliyor.
stok kız gibi hali
[/IMG]
filtre ara parçası (krom olan) filtre tarafı 60mm turbo tarafı 51..fakat turbo girişi 44mm olduğu için ufak bi destek ilavesi yaptık..bu parça zaten araçlarımızın orjinal turbo giriş contası..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
bitmiş son hali..ben krank filtre ve sensörünü yeniden taktım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Boost borularını takmama sebebine gelince araçta 0.2-.03 bar civarında kaçak var.bu kaçağında emme manifoldu üzerinde 1563 L4 kodlu parçadan oldunu sanıyoruz.daha önceden bu parçaylşa sorun yaşayan arkadaşlar varmıdır acaba ?
bu arada filreden güzel ıslık sesi geliyor![]()
şanzımanı merak edenler için söyliyim 3-4 değişdik 4 güzel gidiyor ama 3 vitesde tork az kalıyor ve uzun kalıyor o yüzden bugun sipariş edecem sıfır 3-4 oem devam yani. ama böylede yakıt 1,5 litre uynadı arabada daha az yakıyorum önceden gazlamada 12,3 filan yakıyordum şimdi ise 11,0 filan yakıyor
DRİLL
Dr.Ecu
turbo basıncı tam ve sağlıklı olarak nerden nasıl ölçeriz bu arada herkezin boruları hayırlı uğurlu olsun maşallahı var rc lerinizin
Beyler GFB DV'ler geldi ancak hepsinin sahipleri var. Söz verdiğim arkadaşlar adres için ulaşsınlar bana PM ile.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)