Sente kaysa üst devirde değil alt devirde hissettirir üst devirde bobinleri sağlam bi arabadan al tak yapıp dene düzelirse satın alırsın düzelmesse yazılımı orj. Çevir tekrar dene.
Sente kaysa üst devirde değil alt devirde hissettirir üst devirde bobinleri sağlam bi arabadan al tak yapıp dene düzelirse satın alırsın düzelmesse yazılımı orj. Çevir tekrar dene.
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
bobinlerden biri arızalı olsa zaten araba 3 silindir ile çalışır
Bu dediklerim yazılımdan önce yoktu yazılımdan sonra başladı acaba bujileri 0.65 ayarladık yazılımdan yazılıma fark eder mi
yazılımcıyla görüştüm yazılımla alakalı degıl dıo ateşleme ıle ılgılı olabılır dıo bujileri değiştirdim 0.65 olarak ayarladım pekı bu olayların herhangı bır sakıncası olur mu motora bi süre sonra bulmam lazım kafayı yicem yrn başka biribin bobinini alıp birde o şekıl denıycem eger bobındense 335 alıcaz bakalım
gerçi Erkay konuyu açıklamış ama ufak tefek birşeyler ekleyeyim:bu verileri elde ettiğim zaman araçta stock dv vardı sonradan s3 dv taktım.unuttuğum bir ayrıntı araçta kutu içi K&N filtre vardı halen o şekilde kullanıyorum.downpipe hatırladığım kadarıyla 63 lük.araç 2010 model...
dyno sonucu engine power 230.1hp wheeel power 208hp
yazılımdan önce yoktu böyle bır sorunum baya sıkıştırdım atmadan önce yazılımcının dedıgı ateşlemeden olabılır bgn başka bır aracın bobınlerını alıp denıycem bakalım ne olucak ztn bujilerımı değişmiştim
Abi stock ken bende kullandim ugurun aracini sıktım biraz kesiklik falan yoktu canavar gibi ok gibi gidiyordu , ne olduysa yazilimdan sonra oldu. Bende diyorum yazilimdan ama yazilimci bobinden diyormus ne alakasi var anlamis degilim bujiler zaten ayarli 0.65 e.. stockkn sorun yokta bobinlerde yazilimdan sonrami oldu. Yada aku zayif kalabilirmi 5 binden sonra alternator akuye birakiyor tum elektirik gucunu yeterince atesleme saglayamiyormu acaba.
Bugun filtre kitinin icindeki filtreyi sokup oyle denicem. Berki tikalidir yeterli havayi alamiyordur. Fakire dusuyordur.
Bobinleri benim aracin bobinleri ile degisip oyle denicem.
Dv den degildir ama kontrol ederim.
O kadar dedim mehmet gazihana git diye ama bir anlik hevesle attirmis biryerde nersi oldugunu unuttum.
Ben yine soyluyorum ustune basa basa. YAZİLİM
Fırsatçılık gibi olmasın amaihtiyaç halinde elimde 2 takım hazır 3.35 bobin var bir p.m kadar yakınım
![]()
Yay tavsiyesi olan var mı?
Eibach VS Vogtland
İkiside 3,5mm olacak.
Öneri ve kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
Şu an 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 konuk)