paran çoksa mobil 1 kullan yoksa castrol magnatec kullan![]()
ali 3sanayide derenin yanındaki mobil1 bayisindede kampanya vardı orayada bak istersen
nerden aldın ali bende alcam bırde beyler yag deişcem başka deişicek bişeyler varmı yag yag fıltresı hava fıltresı vs baska varmı
1.4 sıradan bi motor arkadaşlar.. en baba yağı koysan ne olur, mineral yağ koysan ne olur..
Yüksek sıkıştırmalı veya turbolu bi motor olsa, bu kadar evhamı anlarım ama..
Bulabildiğin en ucuz yağı dahi koysan gene de hiç bişi olmaz japonun yaptığı motora..
O kadar yağ konusu açıldı demek ki hiç biri okunmamış.
Tüm dünya tam sentetik motor yağı kullanırken biz hala içinde %30 civarı sentetik olan, yarı sentetik Magnetec e takılmışız.
Markası bilindik markalar olmak şartı ile mutlaka TAM SENTETİK motor yağı kullanın.Bu size %3 yakıt tüketiminde azalma ve performans verecektir.Motor ömrünüde uzatacaktır.%3 lük tüketimdeki fark sentetik ve yarı sentetik arasındaki farkdan fazladır.
mobil 1 tam sentetık yag 0w-40w ben baska yag kullanmam tavsıyede ederım 4 veya 5 lıtreı 120 lıra olması lazım ama deger
3taksit ve kargo bedava 60tl
http://www.hepsiburada.com/castrol-m...ctid=otm652001
sen xsi ne bulabildiğin en ucuz yağı koy ama ben arabamı seviyorum ve elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)