bence gerek yok aluminyum boru zaten yolda giderken hemen soğur
o yaptuğınız trafikte kalınca biraz işe yarar ama yolda giderken borunun soğumasını engeller
yoksa aem sargılı yapardı filtresini![]()
benım arabaya ayar yaparken 50derece cıktı motor içinin sıcaklığı yanı o filtre borusu acayip sıcak oluyor. motora oldukça yakın. şilte sıcağı içieri almıyor oldukça koruyucu.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
boruyu sarmadan diklemesine bir yalıtım malzemesi yerleştiriyorlar
resim bulursam eklerim iş görebilir
abi şimdi yalıtımcıdan geldim.2.5-3 cm kalınlığında dışı aleminyum folyo içi sarı elyaf boru şeklinde doğrumudur abi.resim gözükmüyo.
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
eyvallah abi saolmar1lyn sanada teşekkür ederim
![]()
eyvallah saolasın ısı yalıtım bandını bende sarıcam.bana koç taş yolu gözüktü![]()
http://www.turbomotorlar.com/asp/lis...?group=13000-7
Kardeşim bu sitede 1.sınıf kalitede istediğin yalıtım ürününü bulabilirsin.Tabiki fiyat önemli ama gidipte cam yünüde sarılmaz yani
bununda diğer yalıtım malzemesinden farkı yoksonuçta tuning için yapılmış pahalı olması doğal
bende ısı yalıtımında kullanılan elyafla sardım sonra etrafına folyo bant
artık borunun ısınması diye bi sorun yok eskiden el değemeyecek kadar ısınıyordu.
wraplar 150 tl lerden satılıyor. ben yaklaşık 25 mt. 5 cm genişliğinde 2 mm kalınlığında paslanmaz tel takviyeli ceramik sargı bezini 50 tl ye aldım 1260 c ye dayanıklı biraz araştırmak lazım. sarmadan önce kaynak ile ısıttık bişey olmadıbence çok afydalı motor içi ısıyı azaltmak. otobana çıktık geçen akşam headers ın 4 ten 2 ye düşen yeri az açık kaldı flanşı kaputu açtım kıpkırmızıydı
ama borulara elle dokunabiliyordum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)