biraz düz mantık olmuş bu :) en basitinden arabadan arabaya bile farkedicek birşey bu :) 100hplik araba ile 500hplik bir arabadaki fark aynı olmaz :) ve nerde 1 salise kazandırır 0-100 400 vs?
Printable View
öyle ayaküstü hesapla olcak iş diil tabi o all go diip rahatım önemsiz diosan sök yada araban yazları yatıyosa vs yoksa pek gerek yok
birde bu gti 830 kiloymuş
20 kılo 1 salisemi bu hesapta nerden cıktı
klımanın sokulmesı kayış kısa tutuldugu için 1hp
motoru 9 kg falandır tahmınımce 1hp de ona say etti 2 o kadr işte..bşka da bşe yok
dragger yazmış isterse herkes geçsin diyede öyle olmuyo işte..insanlar lastık bıjonunu sokuyo 1 er eksıltıyo hafıfletmek ıcın mıllet bu kadar kafayı yemısken klıma gıbı kocaman bişey onlar ıcın cok onemlı..hee sen soktunmu dıcen ben sokmedım kayışıda sokmedım yurudugu ıcın sokmedım ama benı bırı yarım boy geçiyo olsaydı emin ol ki klımayı bırak su bile içmezdim yarışırken..sen dmkki yarışmıyosun snn için problem deil 2hp nın alınabılecegı en kolay yol klımayı sokmektır
:) Bu hesabı 207'nin 0-100 hızlanması için yapmaya çalışmıştık.Ama çok bilimsel olmamıştı.Mesajı yazarkende belirttim zaten.
Hele hele 500kg atınca 25 saliselik bir kazanç tamamen saçmaladığımızı ortaya koydu :D
Eywallah haklısınız.
Neden?:)
Klimayı sökünce 5 hp kazanılacağına inanıyorsun da 20kg eksiltince 1 salise kazanılacağına mı inanasın gelmedi?:)
dün sabah 08,15 fatih sultan mehmet köprüsü gişelere 20 araba mesafedeydim köprünün üzerine çıktığımda saat 10,45 olmustu sevkiyat yaptığım arabada ne yazıkki klıma olmadığından hem perişan oldum hemde klimanın ne kadar faydalı bişi oldugunu gördüm bu süre zarfında yaklasık 2,5 lt su tükettim hem içtim hem sırtımdan boşaldı ne olursa olsun klima iyidir... :)
dırek 5 hp dıyemeyız ama soyle dıyım benım gtı lerın hepsı klımalıydı klımasız cok gtı ıle denedım oyle gecme falan olmadı alakası yok ıyı gıdıyor dıyede klımasız arabaya bınmem maalesef...
Klimalı arabam olsun..10 lira borcum olsun..
benim 205im kırmızı taban halısı full deri koltuğu kapı döşemeleri ve kliması ile diğer 205lerden extraları bizimkinde klima motoru klima kapalı olsa bile kayış dönüyor ben borusunu ve motorunu komple söktüm :D ama sıcakta deri koltuk of of bitiriyor adamı
Arabam klimalı olsun isterse 25hp olsun mühim değil. Klima değil 2 beygire, isterse 50hp ye denk gelsin, arabamda konfordan vazgeçmem...
arabaların yarışacak araba deilde o yuzden....bnmde e46 bmw var bnde hayatta konfordan vazgeçmem hatta hyundai accent de var o da annemın hayatta ondanda konfordan vazgeçmem klimayı sokmem anlatabildimmi cunku 2side ztaen gitmiyo klımanın verdigi 2 hp ye gerek yok
klima açmadan bakkala gitmiyorum ben:)