User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Bravo HGT mk2 Dyno Sonucu

ChackaL
    Misafir
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçta bi sıkıntı olduğu belli, orjinde kaanında dediği gibi 150 bg gibi rakamlar veriyo ,,,açık hava filitresi yok,,, boruların orjinal ebatta ,,,debimetrede değiştirmişsin ,,,yani ilk aşamada akla gelcek herşey yolunda gibi sende,,,,ben aracı ilk aldığımda sparco nun bitmiş durumda ebatlarıda 2.0 için fazla ufak olan sünger bi filitre vardı ,,,bide katalikten sonra 60 lık düz boru geliyodu son susturucuda free-flow tarzda bişidi,,,,,bunların yerine hgt ye uygun green filitre 51 lik borular orjin orta ve son susturcuyu koyup katalitiği iptal ettiğimde tam 15 bg lik bi fark oluştu dynoda yani demek istediğim uygun olmayan modifiyeler hgt de çok büyük kayıplara sebep oluyor .......

ama sende böle bi durum yok sanki,,,VIS sistemiyle ilgili bi durum olabilir ,,makineye bağlatıp diğer sensörleride bi kontrolden geçirseniz iyi olur....aracınızın km si ne kadar bu arada ??
    Aracım 93000kmde. bundan 3 yıl önce de dynoya çıkmıştım o zaman araçta sadece sanayi tipi son susturucu vardı orjinal katalitik ve orjinal orta susturucu takılıydı ve dyno sonucu 136 bg çıkmıştı. Yani demek istediğim sorunun kaynağının egsozdan ziyade motorun kendisiyle ilgili olabileceği.

Sizin araç kaç bg çıktı acaba?

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimki ilk başta 130 bg çıktı komik bi şekilde ,,,sonra dediklerimle beraber 145.4 bg verdi ,sadece kat iptal ve green filitre var ,,benim aracımda şuan 113000km de ............

ChackaL
    Misafir
    Katın yerine düz boru mu takıldı yoksa susturucu mu?

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChackaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende kat yerinde duz boru var mesela

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChackaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düz boru var bendede ikinci sensör için maşonlardan yaptık o kadar onla kapattık orayı ,,,bi nevi tapa gibi bişi,,,,sitede var ayrıntılı resimleri felan onun aynısı nerdeyse aratırsan bulursun konular içinde ....................

ChackaL
    Misafir
    ne sacma sirf borularin yüzünden 20hp güc kayibı mı olur ben bunu anlamis değilım
    sımdı ortayı orjinal taktırcam ve dyınoya tekrar cıkcam debımetre de yenı bakalım ne sonuca ulascam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katalatigin ici dagılmıs ve arabayı tıkıyor olabilir iptal edilip denenmesinde yarar var birde motorun kompresyonunu olctunuz mu durumu nedir?

tipo16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katalatigin ici dagılmıs ve arabayı tıkıyor olabilir iptal edilip denenmesinde yarar var birde motorun kompresyonunu olctunuz mu durumu nedir?
    Bu benim başıma gelmişti eski aracımda kat parçalanmış bi parçasıda orta susturucunun ağzına takılmıştı. Kat iptali ve son susturu değiştirmeme rağmen orta susturuyu ellemediğim için 126 hp çıkmıştı. Daha sonra orta susturuyu söküp düz boru yapınca 155hp çıkmıştı. (Çarpan 1.4)
    http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
    __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________

ChackaL
    Misafir
    Katalizatör henüz yeni daha dün içine baktık sıfır gibiydi. Motorun kompresyonunu ölçtürmedik fakat bana bi usta; yaklaşık 12-13 bin km önce carbon clean yaptırmış olduğum için kompresyonu ölçmeye gerek olmadığını söyledi ben yinede içimin rahat etmesi açısından ölçtürmeyi düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)