bizdede var 1.2 aveo gitmiyo gidiceğinide sanmıyorum turbo vb bişey olmadıkça
vlla kesinlikle haklısın cem...
öylece okudum yorumların için teşekkürler.![]()
Arkadaşlar ankarada kalosuma düzboru+katiptalini dogru düzgün ve saglıklı yapacak bir usta eksozcu söyleyinn yardımmmm güncelii acill
abi ufak motor yorar seni sadece ses alırsın o parayla git body ses fln yap en azından baktırır araba
sana soledıgım gıbı ırtıbata gec herseyı solerler sana ama pek haz alıcagını sanmıyorum.
TEKRAR,Arkadaşlar ankarada kalosuma düzboru+katiptalini dogru düzgün ve saglıklı yapacak bir usta eksozcu söyleyinn yardımmmm güncelii acill
vayy benim ustaya bak sensaol c4vtr
abi bizdede aynı arabadan var acıkcası ben pek bisey yapmadım acık hava filtresi taktıydım söktüm suan sonucta 75 hp 1.2 8v motor,4-2-1 headers yaptırmayı düsünüyordum ama onada maddiyat yetmez herhalde![]()
Ya arkadaslar lutfen biraz mantikli olun arac zaten 75hp sen duz boru headers cart curt cektirsen hadi 5hp kazandin DIYELIM ne olucak ? Sanki drag a mi cikican aracla ? Sadece ses alicaksin o aractan performans beklentin olmasin giden sadece paran olur ve aracin orjinalligini bozarsin..
Hp tur kazandirir tork yaris kazandirir !
headers cart curt degil arkadasım,burası bir forumsa eger bizde bunu tartısıyoruz aracım bu ve bunun üstünde oynamak istiyorum? net anlaşılmamış senin tarafından galiba,üslup cok itici geldi... 5hp kazandım diyelim nemi olucak,iyi hissedecgm bukadar basit. Dragla ne alaka?... neyse arkadasım bosver sen okuma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)