yılda kaç km yapıyosun?
sıralı sistemin ayarlari iyi olursa ve lpg bakimları zamaninda yaptırılırsa pek sorunla karşılaşıcağını düşünmüyorum. ama hondada sorun yaşatirmi bilmiyorum marka olarak zavolli öneririm.
gökan tavsiye ederim...polomda var allahıma bin şükürler olsun takdırdıgım güne... konyaya 40liraya basa basa gidiyorum320 km içindede kalıyor hee...
arıza yeni kasa civiclerde oluyor vtec2 lerdetabii marka önemli BRC alırsan memnun kalırsın
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
www.honda-tech.com
baya uzuyp enjektördur turbodur
yakıt bu kadar kötu olmasa dizel super
gökhan bence biran önce taktır..şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım sigorta atması hariç oda baçka bir tamircinin halt yemesi..1 seneyi geçti kullanalı performansda hafif bir düşüklük oluyor ama yaktığın yakıtı görünce pek önemsemiceksni bile..ben atiker kullanıyorum enjektörler fazla sesli çalışıor tek derdi o..onun dışında koy gazı bak keyfine..10 lira benzin ile ne kadar dolaşırsın kafan rahat olurmu...ben 10 lira gaz ile gaziemirden çıkıyorum inciraltı alsancak üçyol karabağla geziyorum ancak kırmızı yakıyo..ve gaza basarken korku yok az yaktı çok yaktı diye
walla biz yaklaşık bi 5 senedir belkide daha fazla oldu mercedeste kullanıoruz 500 000 km yi dewirdi dewiricek araba daha bırak kapak açmayı tık demedi lpg ayarı ii olursa performanstan da kaybetmiosun merak etme koku falan yapma gibi de bi derdi yok ama stp ninde ddiği gibi hondaların bazı modellerine we bmw lerede ağar gelebilio ama aracına ağar gelmez bi arkadaşımda da wardı lpg li civic öontaj doğru yapıldıysa eer sorunusz binersin
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Yeni jenerasyon hondaları bilmiyorum ama eski kasa vtı takılı kullananı biliyorum performans dahil hepsinden memnundu...Bu iş birazda beyaz eşya işine benziyor bence, aracına uyum saglarsa süper saglamazsa hiç sağlamıyor.Marka dersen atiker iyidir.![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)