User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
104 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: lpg???

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    125o yı 10 taksıt zavollı yaptrcam yarın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun kardeşim ..
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zavolli'yi iii arastirdinmi ford focusda kullanan 3 arkadasim ucude sorunlardan arabaya binmeye vakitleri kalmiyor bende o yuzden bi antipatik geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    125o yı 10 taksıt zavollı yaptrcam yarın
    şimdiden hayırlı olsun tecrübelerinizi merakla bekliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zavollı ıyı dedıler begenmezsen 6 ay ıcınde gerı para ıade verdı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performanstan kayıp yok diye bişey yok yanlız. şeye benzio bir ara böle bi cihaz çıkarttılar hem benzinden tasarruf hem ekstra güç. o ne kadar yalansa lpgde güç kaybı yok demekte o kadar yanlış olur.
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    performanstan kayıp yok diye bişey yok yanlız. şeye benzio bir ara böle bi cihaz çıkarttılar hem benzinden tasarruf hem ekstra güç. o ne kadar yalansa lpgde güç kaybı yok demekte o kadar yanlış olur.
    1.4 te guc kaybı duşse neolur kanka yav bakalım gorucez
    www.honda-tech.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı voltaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkcası güç kaybı olduğunu hiç zannetmiyorum .. çünkü takmadan önce ve taktırdıktan sonra da soktum dyno da verilerin hepsi aynıydı.. hiçbir fark yok

Not dyno ölçüm yerleri tamamen birbirinden farklı yerler
    Eğer her ikiside kesinlikle aynı tüketim diyorsanız fizik kurallarının gereği olarak gücünüz düşer. Nedeni LPG nin patlama sonucu ortaya çıkarttığı enerjinin benzine göre düşük olması. Aynı yanma kalitesini yakalamanız için litre bazında %17 daha fazla LPG tüketiyor olmanız gerek.. Ki bu %50bütan + %50 propan karışımından oluşan LPG de böyle. %30-%70 karışımlı LPG de oran dahada artıyor.

Muhtemelen yol bilgisayarından falan ölçüyorsunuzdur tüketiminizi. Yol bilgisayarı her şartta benzin varmış gibi değer gösterir. LPG depoyu tam doldurup tükettikten sonra aynı saatte ve aynı istasyondan LPG alıp hesaplarsanız daha fazla tükettiğinizi göreceksiniz.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer doğru şekilde ayarlanırsa performans kaybı olmadan kullanırsınız. Ama o işi layıkıyla yapabilmek için adamın işin mürekkebini iyi bilmesi ve işini gücünü bırakıp iki gününü ayara ayırması lazım. wideband nedir bilmeyen ustalarımızın bunu yapabilmesini beklemek gereksiz iyimserlik olur..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

road runner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer doğru şekilde ayarlanırsa performans kaybı olmadan kullanırsınız. Ama o işi layıkıyla yapabilmek için adamın işin mürekkebini iyi bilmesi ve işini gücünü bırakıp iki gününü ayara ayırması lazım. wideband nedir bilmeyen ustalarımızın bunu yapabilmesini beklemek gereksiz iyimserlik olur..
    benım arkadasımda stiloya taktırdı 1 ay sorun yasadı servısle akraba oldu ama sonucta su anda gayet memnun yani tamamen ayar meselesi ama adamlar yap boz gibi oynayarak ayarı tutturdu işi bilen birisi takarsa hiç bir sorun yok bencede ..
    birde su war herkes lpg'ye dönmeye basladı benzın fıyatları yuzunden yakında lpg'nin fıyatıda fırlarsa sasırmam yani

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpgde zaten verdigimiz paranin yarisi vergi daha neyi alacaklar

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    huju taktır abicim düşünme bile, güzel montaj + kaliteli gaz (opet-aygaz plus) + adam gibi kullanım (öyle gazı kökleyip hız yapıcaksan lpg de basmıcaksın) = sorunsuz

vtec2 yle şehir dışı 200 km si klima açık 52 tl ye 425 km yol yaptım Allah bereket versin,

şehir içi 10 tl ye 65 km

haa basmak mı istedik bi tuşa bakar, sstem iptal benzinle devam yardır istediğin kadar.

önce ki vtec 2 de 30000 km dediğim gibi kullandım bi kere en ufak bi sorun dahi yaşamadım

izmir de 10 numara yapan yer var yönlendirim seni, montaj en önemli kısım, zavoli de tavsiye

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vogaz sgı 'yi araştır arkadaşım 3 ay önce çıktı, vtec açma devrinden az önce benzine geçiyor vtec açmadan lpg rulez, vtecle 97 rulez
    vtecsiz araçlardada 5000 devire ayarlıyorlar. araç o devri bulunca 97 ile imana geliyor

bilgi amaçlı olarak. http://www.voltranlpg.com/pages/urunler.php

bilene sormuyacaksın bilene yaptırcan

geçen gün tekirdağ civarında oto elektrikçiye ugradım sinyal kesmişti. ampül degişirken duvarda ustalık belgesi dikkatimi çekti fotodaki rahmetlik erol taş gibi adamdı, sordum usta baya yakışıklıymış kim bu dedim
    ampülü degişen nedese rahmetli dedem öyleymiş babamda anlatırdı dedi. dedesinin ustalık belgesi ile hala devam ediyolar babadan degil dededen toruna hala yanıyor ama sinyalim
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde lpg ateşleme sistemindeki en ufak hatayı affetmez.benzinde hiç bir problem yokken lpgde sıkıntı yaratabilir.mesela opelde yan sanayi buji kablosu ve bobinle sorun çıkartır yan sanayi bobini bozar sık sık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vogaz sgı 'yi araştır arkadaşım 3 ay önce çıktı, vtec açma devrinden az önce benzine geçiyor vtec açmadan lpg rulez, vtecle 97 rulez
    vtecsiz araçlardada 5000 devire ayarlıyorlar. araç o devri bulunca 97 ile imana geliyor

bilgi amaçlı olarak. http://www.voltranlpg.com/pages/urunler.php

bilene sormuyacaksın bilene yaptırcan

geçen gün tekirdağ civarında oto elektrikçiye ugradım sinyal kesmişti. ampül degişirken duvarda ustalık belgesi dikkatimi çekti fotodaki rahmetlik erol taş gibi adamdı, sordum usta baya yakışıklıymış kim bu dedim
    ampülü degişen nedese rahmetli dedem öyleymiş babamda anlatırdı dedi. dedesinin ustalık belgesi ile hala devam ediyolar babadan degil dededen toruna hala yanıyor ama sinyalim
    benim aracımdada böyle 5500 den sonra benzine geçiyor sistem bu yazılımın ayarıyla ilgili markayla ilgili birşey değil..arkadaşımın corollasındada aynı şekil üst devirde benzinede direk sistem...

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    91 yılından bu güne lpg siz araç binmedim, ne motor yaptım, ne bobin degiştim, nede sibop yaktım.
    şimdi bazı kişiler lpg takınca ucuz olucak diye aracın bakımlarını bile yaptırmıyorlar, 40000km yaptıgı yagın üstüne yag ilave eden reno spring çiler var

gazı okadar kısmışki suyla çalışan arabayı icat edilmeden bizimkiler havayla çalıştırıyorlar.
    araba ilahilerle ve oksijenle gidiyor, sonrada övünüyor 90 krş yakıyor diye, tabi yakıt yeterli olmadıgı için vuruntu yapa yapa motoru yiyiyor, sonrada lpg kötü motoru kırdı deniliyor.
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amaç zaten yol yapmak ıst gelıyorum okula gıdıyorum e benzın dayanmıyorkı hiçornek verebılcek varmı 6ookm kaç lıra tup gıdıyor
    ankara amasra arası eskipazar safranbolu üzerinden 5kişi 17 jant bagaj dolu 317 km 38 tl gaz yakıtı benim aracım ( gaz lt si 1.770tl)

taksici muhabbetiyle km de şehir içi 135 140 ykr yakıyorum...

araç 1.6 16v leon,sistem atikerin yeni prins kopyası sistemi
    1100 tl ye taktırdım temmuzda 10.000 kmde parasını çıkarttım.. arıza lambam vs yanmıyor teklemiyorum gaz kokusu yok..

kısaca lpg olayı missss....

tek sıkıntı manyetolu çakmak gibi çakan enjektör sesi...

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    91 yılından bu güne lpg siz araç binmedim, ne motor yaptım, ne bobin degiştim, nede sibop yaktım.
    şimdi bazı kişiler lpg takınca ucuz olucak diye aracın bakımlarını bile yaptırmıyorlar, 40000km yaptıgı yagın üstüne yag ilave eden reno spring çiler var

gazı okadar kısmışki suyla çalışan arabayı icat edilmeden bizimkiler havayla çalıştırıyorlar.
    araba ilahilerle ve oksijenle gidiyor, sonrada övünüyor 90 krş yakıyor diye, tabi yakıt yeterli olmadıgı için vuruntu yapa yapa motoru yiyiyor, sonrada lpg kötü motoru kırdı deniliyor.
    aynen katılıyorum her kelımesıne
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

tezcan8514 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim ne derse desin LPG her yönden avantajdır haa performans istiyosan+güç istiyosan paraya kıyıcaksın benzine devam,ayrıca taktıracak arkadaşlara zavolli yi pek önermem japonlarda pek uyumsuz(Toyota aracımda 1 senedir kullanıyorum)
    Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)