volan sakaya gelmez . torkunu bile yanlis ayarlanip sikilirsa vay haline o arabanin . piyasada ki aftermarket volanlar cok ta pahali diil , debriyaj degisirken ekstra butce varsa iscilikten yirtmak icin alinabilinir
volan sakaya gelmez . torkunu bile yanlis ayarlanip sikilirsa vay haline o arabanin . piyasada ki aftermarket volanlar cok ta pahali diil , debriyaj degisirken ekstra butce varsa iscilikten yirtmak icin alinabilinir
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
yapılıyo ama gercekten iyi hesaplanması gerekiyo, ic ve dıs kısmının 2 ayrı olcude incelmesi lzm.
peugeot servisinde garantiden debriyaj degisirken bi arkıma abi senin debriyaj volana erimiş bizde volanı tasladık dediler.
sonuc: arabada titreme, vites atınca devir degisikligi, bide devirin gelişi bile degişti
aftermarket varda 1 mılyara yakın fıyatı... getırtmesı fılan dert yurt dısından..
sıkıntılı olduğunu bılıyodum traşlama ısının... yaptırma işide zor anladığım kadarıyla...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
valla ben dun siparis ettim ama yilbasi nedeniyle carsambaya kaldi Exedy Single Plate Organic Clutch Kit ve ACT StreetLite Flywheel aldim . ikici combo $649.00 tutuyo.
6kilo 400 gram debriyaj , 6kilo 800 gramda volan . orjinallerin kilolari hakkind bilgim yok ama tartarim cikinca . senin alman az bulundugu icin sanirim o fiyatlara gelior ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Hafif volanlar aracin uzerinde gordugunun neredeyse yarisi kadar olur. yani 11 kilodan 5 kiloya dusmek gibi bir farktan bahsediyoruz (rakamlar ornektir markadan markaya degisir), iste performansi o verir. Yani tornada oyle bir dusus almak soz konusu degil cunku hafif volanin alasimi/malzemesi farkli. Ise yaramayacak olan taslamanin yerine, benim verebilecegim fikir su, O motor kodunu amerikada kullanan bir otomobil var ise, onun volanini arastirmak olur... Eger oyle bir secenegin olursa amerikada cok hesapli bu tip parcalar.
Drift king Dogukan http://www.youtube.com/watch?v=CmEPaqmevZo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)