Turbo için yapılmış emme sökülüp orjinal emme takılmış. Filtrenin yeri değişmiş. Sonuca görede gayet iyi olmuş. Maşallah kardeşime. Bir daha öyle garip garip emmeler takıp adamın canını sıkma. Yoksa gelir çizerim arabanı. :D
Printable View
Rockford,tago,izo tesk ederim arkadaslar.
suayb sende saol :D
Hocam şu m3 için turbo emme manifoldunun resmini veya modelini bir söyler misin?
30 hp fark almak arabada ciddi değişiklik yapmıştır :D
Maşallah kazasız belasız :)
maşallah baya güzel olmuş.
215kw yani 289HP şimdi süper olmuş... :D
Çok basarılı ..
bizizzat ordaydım maşlllah :)
tekerlekteki kayıp 3.5kw azalmıs 30 hp gucu artmıs valla guzel olmus:) keyifli gazlamalar.
güç ciddi şekilde artmış emme manifoldu atmosferiğe uygun değilmiş demekki
şahaneymiş valla maşallah
Maşallah Cem tekrardan.
dediğim gibi 200 kg hafifletirsek her türlü typer lara mokoko:D
Senin arac sedanmı coupemi arkadasım?
maşallah dyno sonucu başarılı..herşey teorikte bitmiyor real sonuçlarda farklı değerler elde edilebilir.aracın o değerlerle her türlü yürür bence yeter ki direksiyondaki sağlam olsun..:)
arac coupe yaklasık agrlık 1460 kg civarında,
arkadaslar cok sagolun ins kazasız belasız keyfli surusler hepimize
Maşallah, aracın tmm stoksa, egsoz chıp varsa cok başarılı, gecenler kaanla aynı demıstın guclerı onun sanırım 272fılandı 30hp chıpte gelmez sanırım:) ozamandan farklı ne var aracta? koltukların ustundeyse:) e46 m3 le denetelımgecmen lazım bu gucle bence
emmenin bu kadar fark ettirmesi normal. Sasirmadim acikcasi :) Simdi guzel oldu. Ayarla su cekim islerini bak carsamba yolcuyum ben haftaya...
kanka araç kendine gelmiş :) kazasız belasız...
emmeyi nerden buldun acaba bana da bu konuda yardımcı olabilirmsin???
da motorsport dan almıştı sanırım
mert abi satıs yapıommki artk????
kendi arabasından çıkandı sanırım :)
hmmm mustu fiyattan hbrin varmı ya banada böle bişi lazım valla çok iiii olur..
valla banada lazım aslında :) sökülen emmeyi eray aldı yeni projesinde kullanmak için ona bi ulaş istersen bilgi için
bana orj emme lazım deilki orj emme bendede var:D aliminyum lazım:D
heeee anladım bize bi bmwci fiyat pm si plzzzzzzz mustu bey:D