yok kardeşim alınma ben genele soledim adam dynosunu koymuş yorumumuzu yaptık maşallah dedik diğer dynoları bekliyoruz koyan olursa gene yorumumuzu yapar maşallah deriz devam ederiz
Printable View
yok kardeşim alınma ben genele soledim adam dynosunu koymuş yorumumuzu yaptık maşallah dedik diğer dynoları bekliyoruz koyan olursa gene yorumumuzu yapar maşallah deriz devam ederiz
bilmem bro heyecanlandım bi ara. :D
Araç stock dimi birseyler yaparsan ne civarda guc alırsın yada bir planın varmı hocam ?
maşallah bu yaştaki araç için değerler iyi bence...aracın kasasıda çok diri bana göre.. realde canlı görüp incelemiştim biraz.
Masallahi var Cem dun de dedigim gibi bir kac ayar duzenleme daha yapabilirsin. Bakalim bu son jantlari gidikladiktan sonra durusu ne oldu, bir resim koyarsan guzel olur hocam ;) Rakamlar biraz dusuk ama dert edilecek kadar degil. Biraz daha ayar cekilir, orjinal emme mutlaka taktir ya da buna yazilimla destekleme yaparsan guzel olur.
5 sayfa olmuş ama cem motoru sıfır yaptıgını yazmamıs :D motor sıfırlanmıstır arkadaşlar 2000km falan önce hp nin düşük çıkması bence emme manifoldundan orj e dönersen düzelcek temiz 280hp cıkarsın ozaman
bence emmede dursun onun üstüne yazılım yapılsın...
emme satılmıştır arkadaşlar lütfen rahatsız etmeyın cemı :D
vahhh anammmmm eray aldısa beddavaya gitmiştir o emme :D
cem hiçbişi için geç değil unutma :D
12 taksitle aldım aeuheahehuhu
valla taksit spec aldım nakite baskasına verebilir isterse cem :D napim kader kısmet :D
geyikleri için geyik topiği lütfen,
konu temizlenecektir
saygılar
cem bir vamag denemesi daha farz olmuş, en iyisini yaparsın emeğin çok inşallah fazla fazla karşılığını alırsın. maşallah diyelm :)
Motorun 15 senelik pek biyeri kalmamış ozaman sıfırlandıysa..
eğri güzel hpde fena değil kayıbın nerden olduğu belli cem kendin kaşınıyon moruk ;) erayada hayırlısı olsun bu arada yabancıya gitmemiş :D
çok hızlıyım dimi :D ehehhe
http://img682.imageshack.us/img682/6678/fotoraf0040.jpg
ne zaman aldın ya :D hoh diyorum
cem saolsun bekletmedi beni hemen söktü :D kafasını miktik biraz tabi orası ayrı :D
tarık kardesim cok saol,
Arkadaslar anlasılmayan birsey var aleminyum emme zaten benimdi gidip bu arac için almadım ilerde turbo için kulanacaktım atmosferikken takmıstım sadece ,
cokdandır erayda istiyodu cıkardım verdim bgun kankama hayrlı olsun onunda bende emegi coktur parası taksiti önemli deildi zaten.
simdi bikac gun iiçnde orj emmeyle tekrar cıkıcam hersey daha net olucak,guzel temenniler için herkese tesk ettim.
hadi hayırlısı arkadaşım
eyw kardeşim :)
yeni ölçüm ilk sayfada ekli
303 hp 308 tork
hay maşallah gülüm bak kendine gelmiş işte
eywallah kardeşim
walla kardeşim on numara olmuş maşallah
İşte şimdi olmuş, maşallah :)
peki ne değiştide bu sonuç alındı ?
egriler ve dogru (:)) cidden güzel maşallah supercharger misali. kazasız belasız
masallah, bi de atmo basinci degismis, sonuc ondan de etkileniyor biraz...
bikaç ayar ne bilader :D
o nasıl açıklama öle :D