walla kardeşim anca maşallah denir
eğride on numara kazasız belasız kullan
(bide çok bilenlerin dynolarını görseydik)
walla kardeşim anca maşallah denir
eğride on numara kazasız belasız kullan
(bide çok bilenlerin dynolarını görseydik)
çok bilen derken banamı denio bilmiorum ama. Ben 35TD nin dyno çıktısını koyabilirim. 287hp verdi hemde gene VAMAG dynoda. Tam 2 yıl önceye ait çıktı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yok kardeşim alınma ben genele soledim adam dynosunu koymuş yorumumuzu yaptık maşallah dedik diğer dynoları bekliyoruz koyan olursa gene yorumumuzu yapar maşallah deriz devam ederiz
bilmem bro heyecanlandım bi ara.![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Araç stock dimi birseyler yaparsan ne civarda guc alırsın yada bir planın varmı hocam ?
maşallah bu yaştaki araç için değerler iyi bence...aracın kasasıda çok diri bana göre.. realde canlı görüp incelemiştim biraz.
Masallahi var Cem dun de dedigim gibi bir kac ayar duzenleme daha yapabilirsin. Bakalim bu son jantlari gidikladiktan sonra durusu ne oldu, bir resim koyarsan guzel olur hocamRakamlar biraz dusuk ama dert edilecek kadar degil. Biraz daha ayar cekilir, orjinal emme mutlaka taktir ya da buna yazilimla destekleme yaparsan guzel olur.
///Mürüvvette endaze olmaz.
5 sayfa olmuş ama cem motoru sıfır yaptıgını yazmamısmotor sıfırlanmıstır arkadaşlar 2000km falan önce hp nin düşük çıkması bence emme manifoldundan orj e dönersen düzelcek temiz 280hp cıkarsın ozaman
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
emme satılmıştır arkadaşlar lütfen rahatsız etmeyın cemı![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
vahhh anammmmm eray aldısa beddavaya gitmiştir o emme
cem hiçbişi için geç değil unutma![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)